- 30 000 – 59 000 Kč
- Plný úvazek

Ing. Ivana Hříbalová, tel.: zobrazit tel. číslo , e-mail: e-mail přes odpovědní formulář
Po uzávěrce přihlášek bude výběrovou
komisí stanoven další průběh výběrového
Stanovené podmínky: kvalifikační požadavky pro výkon činnosti podle jednotlivých složkových zákonů
na úseku životního prostředí, komunikační schopnosti (formulace textů, znalost českého pravopisu), znalost
práce s PC (Microsoft Office, MS Outlook, Internet, právní informační systém), psychická odolnost,
samostatnost, trpělivost a pečlivost, vysoká flexibilita, spolehlivost a příjemné vystupování.
Zaměstnanecké výhody:
5 týdnů dovolené, dny placeného zdravotního volna, osobní příplatek, stravenky, paušální příspěvek ze SFZ, přátelské prostředí menšího úřadu, možnost homeoffice (max. 3 dny v měsíci)
Městská část Praha 16
Václava Balého 23/3
153 00 Praha
IČO: 00241598
Datová schránka: ntsbt5z
Další informace:
GPS: 49.982013218323,14.361970918583,
S-JTSK: -748620.16 -1054050.39,
RUIAN: 22045163
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.