Místo výkonu práce: Štrossova 357, Pardubice.
Nástup možný dle dohody.
Charakteristika vykonávané činnosti: Výroba technologicky náročných teplých jídel nebo specialit studené kuchyně, příprava a výroba složitějších dietních jídel podle dietního systému, opracování a úprava masa, drůbeže, ryb a ostatních polotovarů před technologickým zpracováním.
Jednosměnný provoz (postupný nástup do směn, směny v sobotu, neděli, svátek)
Požadavky : střední vzdělání s výučním listem v oboru kuchař, praxe v kuchyni vítána, zdravotní
způsobilost, důslednost, spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost
Platové zařazení:
platová třída 6, platový stupeň dle délky dosavadní praxe (odměňování podle zákona č. 262/2006 Sb.ve znění pozdějších předpisů a nařízení vlády č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších předpisů), možnost přiznání osobního příplatku
Zaměstnanecké výhody:
Příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění/doplňkové penzijní spoření, sick days
První kontakt e-mailem nebo telefonicky (06:30 – 15:00).