- 30 000 – 35 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro cizince

Pracuj ve vyhlášené restauraci, kde jsou zaměstnanci stejně důležití jako hosté. V Kuchyni vaříme českou klasiku, kterou servírujeme v restauraci i na rozlehlé dvoupatrové zahrádce s nejkrásnějším výhledem na Prahu.
Nováčky většinou překvapí, že jsme jako rodina. Panuje tady přátelská atmosféra a držíme spolu. Sólisté to u nás většinou nevydrží a odcházejí ve zkušebce. Ti ostatní tu pak pracují průměrně několik let, a to si chceme udržet. Hodně si dáváme záležet i na začlenění nových lidí – představíme ti kolegy i restauraci, abys měl/a přehled o celém provozu. Ale tím to nekončí.
Trénovat tě budou ti nejlepší
Budeš mít stejnou školu jako výčepáci v Lokále, protože se o tvůj trénink postarají ve vyhlášené Škole čepování od Lokálu.
Naučíš se víc, než jen čepovat
Výčepáci u nás dělají letní drinky nebo domácí limonády a nalévají panáky i víno. Nic složitého, ale není to jen o pivu. Taky se budeš podílet na sanitaci výčepu a můžeš se účastnit vzdělávacích kurzů od Ambiente.
Budeš na čerstvém vzduchu
Většinu výčepů máme na zahrádce, takže můžeš být pořád venku.
Směny znáš s předstihem
Směny řešíme 14 dní dopředu, takže si můžeš naplánovat svůj volný čas dostatečně s předstihem.
Dostaneš férovou odměnu
Samozřejmostí je mzda, kterou platíme vždy včas, placená dovolená, multisportka, slevová kartička do restaurací Ambiente, možnost chodit na vzdělávací kurzy a na směně vždy jídlo a pití. Kromě toho si v týmu férově dělíme dýška, takže vždycky dostaneš svůj podíl.
Pokud jsme tě zaujali, napiš nám – a víc si snad řekneme osobně.
Těšíme se na tebe!
IG: @kuchyn_na_hrade
WEB: kuchyn.ambi.cz
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.