- 23 000 – 24 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Kdo jsme?
Restaurace Kuchyň patří ke známé síti Ambiente. To s sebou nese stabilní zázemí, ale i spoustu příležitostí se vzdělávat a posouvat, když budeš chtít. Vaříme poctivou českou kuchyni, čepujeme pečlivě ošetřené pivo a máme skvělý výhled na Prahu i možnost pracovat venku.
Vybírej pro naše hosty vynikající vína nejen od českých a moravských vinařů ve vyhlášené restauraci, kde jsou zaměstnanci stejně důležití jako hosté. Čeká tě skvělá parta, poctivé české jídlo a boží výhled na Prahu.
Nováčky většinou překvapí, že jsme jako rodina. Panuje tady přátelská atmosféra a držíme spolu. Sólisté to u nás většinou nevydrží a odcházejí ve zkušebce. Ti ostatní tu pak pracují průměrně několik let, a to si chceme udržet. Jsme známí skvělým pivem a poctivou kuchyní, ale ani co se týče vína nezůstáváme pozadu. Nabídku vín stále rozšiřujeme a dbáme na to, aby hosté byli s volbou vína spokojeni.
Jako sommeliér/ka u nás budeš mít na starost výběr a nákup vín, ale také budeš trávit hodně času s našimi hosty, plnit jim přání a snažit se, aby odcházeli s co nejhezčím zážitkem a rádi se k nám vraceli. Sám si sestavíš vinný lístek. Zároveň bys měl/a mít dostatek zkušeností, abys uměl/a o víně proškolit o své kolegy a klidně si mezi nimi vyučit svou pravou ruku. Zájem o víno a znalosti o víně, technologiích i vinařstvích tak určitě využiješ. Chodí k nám i zahraniční hosté, takže se u nás bez angličtiny neobejdeš. Má to ale výhodu – perfektně se rozmluvíš.
Jak to u nás funguje?
Směny řešíme 14 dní dopředu, takže si můžeš naplánovat svůj volný čas dostatečně s předstihem. Vzájemně si pomáháme a máme chuť se učit. Práce nás baví a jsme na naši restauraci pyšní.
Samozřejmostí je mzda, kterou platíme vždy včas, placená dovolená, multisportka, slevová kartička do restaurací Ambiente, možnost chodit na vzdělávací kurzy a na směně vždy jídlo a pití. Kromě toho si v týmu férově dělíme dýška, takže dostaneš svůj podíl, i když pracuješ v kuchyni.
Těšíme se na tebe!
IG: @kuchyn_na_hrade
WEB: kuchyn.ambi.cz
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.