Cukrář/Cukrářka

Praha
35.000 – 50.000 Kč
Plný úvazek
Smluvní vztah
Jazykové znalosti
Český jazyk (Pokročilý B2)
Minimální vzdělání
Odborné vyučení bez maturity
Vhodné také pro

O nás

Jsme Hájek a Boušová, spol. s r. o. a od roku 1992 provozujeme v Praze a blízkém okolí populární cukrárny Ovocný Světozor. Navazujeme tak na tradici Ovocných lahůdek Světozor, která sahá až do poloviny 70. let minulého století.

Jak vypadá práce u nás:

- pracuje se krátký/dlouhý týden 12 hod. směny
- dostaneš se do přátelského kolektivu
- dobroty kam se podíváš - dorty, zmrzliny, chlebíčky…

Co požadujeme:

- je nutné mít dostupné alespoň 4-5 našich provozoven (viz webové stránky)
- ochota pracovat na směny krátký/dlouhý týden
- vyučení nebo praxe v oboru výhodou

Co ti nabídneme:

- práci v české stabilní společnosti s dlouhodobou tradicí
- slevu a příspěvek na firemní produkty
- odměna za odpracovaných 5, 10, 15, 20 let
- možnost profesního růstu
- občas nějaká školení
- zábavné akce a soutěže
- náborový příspěvek 5.000 Kč - po odpracovaném půl roce
- a samozřejmě mzdu - během zaučování 35.000,- Kč, poté 37.000 - 50.000,- Kč

Benefity

  • Kariérní růst
  • Firemní akce
  • Slevy na firemní zboží
  • Přátelské prostředí

Sídlo firmy

Hájek a Boušová, spol. s r.o.
Vodičkova 791/39
110 00 Praha

IČO: 45316872
Datová schránka: 2bm9ijc
Další informace:
GPS: 50.08172200724,14.42526142025,
S-JTSK: -742612.64 -1043684.75, RUIAN: 21705909

Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!

Tykání na pracovišti

Tykání na pracovišti

Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.

Za recenzi tvojí práce na JenFirmy.cz

VYHRAJ 1 000 Kč!

Za recenzi tvojí práce na JenFirmy.cz

JDU HODNOTIT