- 38 000 – 43 000 Kč
- Plný úvazek
OnlineGastro.cz patří mezi největší online prodejce gastro vybavení profesionálních provozů. Máme zkušenosti s vybavením, montážemi a následným servisem jak s malými provozy typu fast food, přes restaurační zařízení až po větší kuchyně ve firmách, ve školách nebo v nemocnicích. E-shop gastro vybavení OnlineGastro.cz provozujeme již od roku 2010.
Hledáme posilu do obchodního týmu na pozici dispečer servisu a obsluha zákaznické linky a administrativa s tím spojená na plný nebo částečný úvazek 37,5 nebo 42,5 hodiny týdně.
Provozujeme jeden z největších e-shopů s gastro vybavením, práce je tedy převážně u počítače. Jedná se o obsluhu zákaznické linky s vyřizováním poptávek po servisu gastro zařízení, práce s firemními aplikacemi, správu servisních poptávek a reklamací. Dále o komunikace s dodavateli, řešení reklamací a komunikace se zákazníky.
Máš ukončené minimálně středoškolské vzdělání, nemáš problém s počítačem, s emailovými klienty a s office aplikacemi a hlavně s komunikací s lidmi.
Máš znalosti či zkušenosti s komunikací se zákazníky, s gastro provozem a s administrativní činností, rádi tě uvítáme do našeho týmu.
Velká výhoda je zkušenost v oboru elektrotechnik/mechanik, znalost gastronomických provozů a zařízení kuchyní. Důležitá je chuť do práce a učení se novým věcem.
Pracovní doba pondělí až pátek v rozmezí 8 – 16:30h, dle úvazku.
Zaškolení pro práci s firemními aplikacemi, odborné zaškolení produktových a technických znalostí potřebné pro komunikaci se zákazníky.
Velké množství firemních benefitů.
Klidná práce v příjemném prostředí v kanceláři v menším kolektivu, zázemí zaběhnuté firmy, firemní školení produktové a osobnostní.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.