O nás
Červený Jelen je unikátní restaurace v pražském paláci Špork, který propojuje Hybernskou ulici s ulicí V celnici. Kromě několika pater plné nádherné architektůry, se můžete těšit na středoevropskou kuchyni v kombinaci s grilem, opravdu živou a vřelou atmosféru a hlavně na skvělý tým. V Jelenovi to prostě žije!
Těšíme se na Vás!
Marek Fichtner, Executive chef
Náplň práce:
- Hledáme energického, týmového a zkušeného kolegu či kolegyni na pozici samostaného kuchaře DEMI CHEF / přípravář teplé kuchyně
- Nástup je možný ihned, zaškolení je samozřejmostí a těší se na Vás opravdu skvělá parta lidí!
Co od Vás očekáváme:
- zodpovědnost za svěřenou sekci
- energický a týmový přístup
- pracovitost, zaměření na kvalitu a na pořádek v kuchyni
- zájem o nové trendy
Co Vám můžeme nabídnout:
- Odměna za směnu K/D : 2 430 Kč čistého
- Průměrné měsíční spropitné: 5000 - 7000 Kč
- Průměrný čistý měsíční příjem: 43 000 - 45 000 Kč
- Pracovní doba : krátký / dlouhý týden NEBO 5 směn v týdnu
Firemní benefity:
- možnost rozvoje směrem k pozici “Chef de partie”
- zaměstnanecká sleva (pracovní i osobní)
- multisport karta
- dovolená
- firemní kantýna
Benefity
- Finanční bonusy / prémie
- Kariérní růst
- Firemní akce
- Vzdělávací kurzy
- Slevy na firemní zboží
- Příspěvek na sport
- Příspěvek na stravování
- Příspěvek na vzdělávání
- Přátelské prostředí
- Závodní stravování
- Občerstvení na pracovišti



