Práce: Vedoucí stravovacího úseku

lokalita: Vranov nad Dyjí zadavatel: Vojenská lázeňská a rekreační zařízení Odpovědět na inzerát

Organizace a řízení činnosti pracovníků svěřených úseků v oblasti stravování (kuchyně, jídelny, kavárny). Kontrola dodržování norem platných pro výrobu jídel, způsobu a formy nakládání s jídly, potravinami, způsobu jejich dalšího uchovávání a skladování surovin. Vyřizování závažných stížností či reklamací zákazníků. Organizování práce v provozu a při gastronomických akcích. Projednávání smluvních podmínek s obchodními partnery s cílem zajistit plynulé zásobování stravovacího úseku.
Zázemí stabilní české společnosti, příjemné pracovní prostředí, závodní stravování za zvýhodněnou cenu, příspěvek na stravenky, nabídka podnikové rekreace, možnost výhodného zaměstnaneckého ubytování, příspěvek na penzijní spoření, odměny za pracovní a životní výročí, karta na využití sportovišť za paušální cenu, možnost využití sick days, firemní vzdělávání, společenské akce.

Nehodí se ti tato pracovní nabídka? Doporuč ji přátelům!

Informace o pozici

Lokalita

Vranov nad Dyjí

Obor

Požadované vzdělání

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou

Délka prac. poměru

na dobu neurčitou
od 1. 9. 2019

Typ úvazku

Plný úvazek

Mzda

28.000 – 30.000 Kč

Kontaktní osoba

Vedoucí stravovacího úseku

Máte zájem o tuto nabídku? Odpovědět na inzerát
Toplist