- Plný úvazek
Kvalifikační předpoklady: SŠ odborné vzdělání popř. vyučení v oboru kuchař, praxe v oboru gastro a všestrannost v rámci gastro profesí vítána.
Další požadavky: zájem o dlouhodobou spolupráci, profesionální a aktivní přístup k práci, týmového ducha a schopnost řídit kolektiv, schopnost vidět potřebu změny a změny zavádět, schopnost vyhodnotit potřeby provozu, schopnost vést skladové hospodářství, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost.
Náplň práce: zabezpečuje plynulý, hospodárný a účelný chod stravovacího úseku, dohled nad kvalitou vydávaných pokrmů, sestavování jídelníčků , znalost norem, HACCP, sestavuje pracovní harmonogramy, rozpisy služeb a kontroluje jejich plnění.
Zaměstanecké výhody: zázemí stabilní společnosti, pravidelné vzdělávání, zaměstnanecké benefity – příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, možnost hlídání dětí v dětské skupině – Korunka určena pro děti od 1 roku do 6 let.
V případě zájmu pište na uvedený email, případně volejte v pondělí – pátek 10,00 – 15,00 hodin.



