- Plný úvazek
VEDOUCÍ STRAVOVACÍHO ÚSEKU
Ředitelka Zotavovny Vězeňské služby ČR Přední Labská vyhlašuje výběrové řízení na uvedenou pozici .
„Stravovací úsek“ má za úkol poskytování stravovacích služeb především hotelovým hostům, snídaně, obědy, večeře, rauty, slavnostní tabule, stravování skupin dle nařízených limitů.
- odbytová část – restaurace, kavárna, školící místnost
- výrobní část – kuchyně, přípravny, příruční sklady
Nástup do funkce od 1.7. 2022 nebo dle dohody.
Požadavky:
- Odborné:
- odborné vyučení nebo SŠ vzdělání s maturitou v oborech kuchař, veřejné stravování, event. jiný příbuzný obor, případně nutriční asistent
- minimální pětiletá odborná praxe ve stravovacím provozu ve vedoucí funkci
- Ostatní:
- výborné komunikační a organizační dovednosti, empatie
- schopnost tvůrčí a týmové práce
- spolehlivost, přesnost, odpovědnost a loajalita
- uživatelská znalost práce na PC (Excel, Word)
- morální a trestní bezúhonnost
- osobní zralost a odolnost vůči zátěži při vysokém pracovním vytížení
- Kdo je vhodný kandidát:
- Člověk, který se nebojí zodpovědnosti za tým pracovníků, umí zorganizovat práci, je přirozenou autoritou, otevřený změnám, dokáže dát přímou zpětnou vazbu, jasně formulovat a předávat informace, baví ho práce s lidmi a je vstřícný ke klientům.
Náplň práce:
- vedení týmu pracovníků
- dodržování a nastavování hygienických pravidel HACCP i vnitřních předpisů
- normování stravy, nákupy potravin, příprava jídelního lístku a receptur vč. speciálních diet
- plánování pracovních směn podřízeným
- úzká spolupráce s celým vedením organizace
- aktivní přístup k podnětům rozvíjejícím stravovací provoz a kvalitu služeb
- kontrolní činnost na úsecích
Nabízíme:
- odměňování platem podle nařízení vlády č.341/2017 Sb. (stupeň dle odpracovaných let v oboru) + příplatky za vedení a osobní příplatek
- 5 týdnů dovolené, jednosměnný provoz
- příspěvek na stravné, ošatné
- možnost dalšího vzdělávání
- perspektivní práce ve stabilizovaném státním zařízení
Písemná přihláška do výběrového řízení musí obsahovat:
- Průvodní dopis
- Podrobný strukturovaný životopis
- Výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců
- Úředně ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání
- Souhlas se zpracováním osobních údajů
Přihlášku zájemce doručí na adresu:
- Elektronicky na email: e-mail přes
- Písemně:
Zotavovna VS ČR Přední Labská
k rukám ředitelky
Přední Labská 43
543 51 Špindlerův Mlýn
s označenou obálkou „Výběrové řízení –vedoucí stravovacího úseku–NEOTVÍRAT“
Závěrem:
Případné bližší informace Vám sdělíme na emailu e-mail přes