O nás
Jsme Cvrčovická pekárna, prosperující rodinná firma ze Středních Čech. Každý den dodáme naše čerstvé pečivo do největších obchodních řetězců v našem regionu (Penny, Albert, Billa, Tesco). Naše vlajková loď, Cvrčovický kváskový chléb, si získala tisíce zákazníků a my hledáme právě Vás, abyste se podílel/a na jeho výrobě!
Hledáme Pekařského Talenta – motivovaného a zapáleného člověka, který chce do detailu proniknout do tajů výroby poctivého chleba. Předchozí praxe u nás není podmínkou. Vše, co potřebujete, Vás naučíme od základu v rámci našeho intenzivního interního programu.
Co Vám program Pekařský Talent nabídne:
Tato pozice je koncipována jako rychlý rozjezd do pekařského řemesla s cílem vypracovat se na pozici samostatného pekaře s vysokou odpovědností.
- Intenzivní zaškolení – Kompletně Vás seznámíme s celým procesem výroby chleba, zaměřeným speciálně na náš kváskový chléb. Budete mít osobního trenéra z řad našich mistrů pekařů.
- Praktická práce – Zapojíte se do míchání těsta, kynutí, tvarování a pečení pod dohledem našich mistrů.
- Odpovědnost a rozvoj – Postupné přebírání odpovědnosti za jednotlivé fáze výroby chleba s cílem rychlého posunu na samostatného pekaře.
Co od Vás očekáváme:
- Obrovská chuť učit se a proniknout do tajů pekařského řemesla.
- Spolehlivost a zodpovědnost – Naše produkce běží 24/7.
- Fyzická zdatnost – Práce v pekárně je fyzicky náročná a vyžaduje práci na směny (noční směny 17:00 - 01:00; ranní směny 01:00 - 09:00).
- Pozitivní přístup a týmový duch – Jsme rodinná firma a zakládáme si na dobrých vztazích.
Proč se stát Pekařským Talentem právě u nás ?
Nadprůměrný plat – Po zaškolení, odpovídající Vašemu nasazení a rychlosti učení, včetně příplatků za noční směny.
- Garantovaný profesní růst – Pokud ukážete talent a nasazení, máte jistotu posunu na vyšší platovou třídu a na pozici samostatného pekaře.
- Možnost ubytování v našich firemních bytech!
- Stabilita rodinné firmy – Jistota zaměstnání ve zavedené a úspěšné pekárně.
- Firemní benefity – příspěvek na stravování, prémiové ohodnocení, pečivo.
- Otevřené prostředí – Přímá komunikace s majiteli a možnost podílet se na vývoji receptur.
Benefity
- Finanční bonusy / prémie
- Kariérní růst
- Vzdělávací kurzy
- Příspěvek na stravování
- Přátelské prostředí



