Náplň práce:
- pracuje na vývoji nových výrobků
- školení pracovníků z technologických postupů,
- hledá, analyzuje a implementuje možnosti úpravy technologie s ohledem na zvýšení efektivity a snížení ztrát
- tvoří a aktualizuje technologické postupy, receptury, technologické informace, logistická data
- kontakt s dodavateli surovin a obalů při vývoji výrobků, vyhodnocování kvalitativních odchylek v dodávkách, rozvoj kvality dodavatelů
- údržbu a pravidelnou kalibraci měřidel
- provádí senzorické vyhodnocení výroků a polotovarů (ve spolupráci s QM)
- připravuje vzorky pro obchodní oddělení
- kontroluje dodržování technolog. postupů, receptur a vnitropodnikových směrnic – HACCP, standardy IFS, ISO, BIO (ve spolupráci s QM)
- provádí IA a EA (ve spolupráci s QM)
Požadavky:
- SŠ/VŠ – potravinářství s technologickým zaměřením
- Praxi na obdobné pozici nejlépe min. 1 rok
- Znalost legislativních předpisů v oblasti potravinářství, systému HACCP a potravinář. standart IFS
- Znalost AJ
- Znalost práce s PC (Word, Excel)
- Flexibilita, komunikativnost
- Pečlivost, spolehlivost, kreativita, odolnost vůči stresu
- Schopnost teamové práce
- Ochota dalšího vzdělávání
Prac. doba 6.30–15.00. Kontakt: telefonicky, e-mailem.