- 27 000 – 34 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Jsme Staročeská pekárna a naše pečivo zná už snad každý. Vše si přes noc napečeme, připravíme a s láskou ho ráno prodáváme. V průběhu dne dopékáme co je zrovna třeba a ještě teplé to nabízíme našim zákazníkům a odběratelům. O hezky naladěný den tím pádem není nouze, ta vůně Vám vyčaruje úsměv i dobrou náladu. Naše pekárna sídlí v Dobřejovicích U kapličky 13. Prodejní místa stále rozšiřujeme, nyní prodáváme naše dobroty v Dobřejovicích, Průhonicích, Radějovicích v Sulici a externě dalším odběratelům.
Na 10 hodinu přijdete do práce a dle planu a rozvržení se pustite do pečení dle naší receptury. V průběhu dne se komunikuje s kanceláří a vzajemně si poskytujete potřebné informace. Upečené výrobky se skládají do přepravek a vyexpedují se dle dodacích listů.
Pracovní doba: krátký / dlouhý týden, 12 ti hodinové směny od 10:00-22:00
Po+Út práce, St+Čt volno, Pá+So+Ne práce, následující týden obráceně tudíž práce pouze St+Čt
Sháníme pekaře pro výrobnu se sídlem v Radějovicich a pekaře/pekařku se sídlem v Dobřejovicích. V Radějovicich se jedná o jinou pracovní dobu, více informací na telefonu zobrazit tel. číslo .
-pozitivně naladěný člověk (úsměv na tváři vnímáme jako samozřejmost)
-nebát se komunikace s kolektivem
-chuť učit se novým věcem
-předchozí zkušenosti jsou vítány, ale nejsou podmínkou
-chuť do práce, rychlé začlenění do kolektivu
-hbitost, správné vyhodnocení dané situace
- Práci ve stabilní firmě, která fungovala i v době,, koronakrize,, na 100 procent.
- Veselý kolektiv se spoustou mimo pracovních aktivit
- 130kč/hodinu v čistém + osobní ohodnocení a prémie
- Možnost karierního i platového růstu
- Příspěvek na stravu
- Sleva na naše výrobky
-Multisport kartička
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.