O nás
Nemocnice Ostrov – perspektivní, certifikované a ekonomicky stabilní soukromé zdravotnické zařízení skupiny PentaHospitals
Náplň práce:
řízení činnosti a služeb stravovacího provozu
a kantýny - výběr a nákup surovin, zajištění
pravidelné, včasné a kvalitní dodávky stravy
pacientům a personálu
odpovídá za správnou přípravu stravy v
souladu s dietním systémem
řídí skladové zásoby
podílí se na náboru a zapracování nových
pracovníků
příprava a plánování nových projektů a
úpravy provozu k maximální efektivitě
Co od Vás očekáváme:
úplné SŠ vzdělání
min. 5 let praxe na vedoucí pozici v oblasti
gastronomie a podobných provozů
praxe a zkušenosti s vedením a motivací
většího týmu zaměstnanců
uživatelská znalost s PC (Word, Excel, Power
Point)
týmového ducha, pečlivost, spolehlivost,
zodpovědnost
organizační a rozhodovací schopnosti
Co Vám můžeme nabídnout:
stabilní zaměstnání a motivující mzdové
ohodnocení zaměřené na plnění cílů
možnost plné realizace v oboru
5 týdnů dovolené
dotované závodní stravování + příspěvek na
stravu až 600 Kč formou karty Benefit Plus
Benefity
- Dovolená navíc
- Finanční bonusy / prémie
- Firemní akce
- Pracovní zařízení (mobil, PC, notebook...)
- Lékařská péče
- Kafetérie
- Příspěvek na sport
- Příspěvek na stravování
- Příspěvek na volný čas
- Závodní stravování
- Parkoviště