- 33 000 – 45 000 Kč
- Plný úvazek

NÁPLŇ: Vedení týmu: řízení a motivace kuchyňského personálu, zajištění dodržování standardů kvality a postupů zdravotnického zařízení. Organizace provozu a technického zázemí stravovacího provozu.
Kvalita stravy: realizace nákupů potravin a sledování jejich kvality, sledování finančních prostředků určených na nákupy potravin, sledování a uplatňování nových trendů v oblasti gastro provozů.
Plánování a inventura: správa skladu, objednávání potřebných surovin a vedení inventury.
Dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních standardů.
NABÍZÍME: 5 týdnu dovolené, zdravotní dovolená, příspěvky z FKSP (penze, volný čas, vitamíny) výroční odměny, profesní rozvoj a odborné školení
KONTAKT: emailem
Pracovní neschopnost nemusí být noční můrou personalistů ani zaměstnanců. S eNeschopenkou a trochou organizace se dá zvládnout hladce. Jak na to? Tady je ucelený průvodce plný praktických tipů, které vám ušetří čas i nervy!
První dojem uděláte jen jednou. Ať už jde o váš životopis, profil na LinkedInu nebo jiné profesní sítě, barvy a text hrají klíčovou roli. Věděli jste, že správná volba barev může zvýšit šanci, že si vás zaměstnavatel všimne? Nebo že na struktuře textu záleží víc, než si myslíte? Pojďme si ukázat, jak díky psychologii barev a textu zaujmout hned napoprvé.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.