- Plný úvazek, Zkrácený úvazek

Patříme mezi přední výrobce nejen balených baget a sendvičů v Evropě. Náš výrobní závod v Žiželicích nad Cidlinou patří mezi nejmodernější potravinářské provozy. Z pěti distribučních center ve třech zemích denně zásobujeme napřímo většinu našich zákazníků. Ten, kdo chce v práci dělat skutečně na nových věcech, má vášeň pro detail a nechce si jen odfajfknout kolonku v životopise, je možná už tak trochu náš člověk.
PIZZA 360 je nový projekt, který ukáže zákazníkům nový pohled na pizzu a dopřeje jim ochutnat nové chutě.
Chcete se stát součástí úplně nového gastro projektu? Máte zkušenosti s vedením lidí a zároveň se nebojíte práce přímo na pobočce? Pokud jste si odpověděli ano, jste náš člověk!
Nejdříve se vše musíte naučit, proto než odcertifikujete na vedoucí pozici, budete zastávat pozici MANAGER TRAINEE
Co budete v práci dělat?
Pro naše novou pobočku hledáme nové manažery, kteří dokáží zajistit správný chod svěřené restaurace. Člověku se zkušenostmi pravděpodobně nemusíme vysvětlovat, co toto povolání obnáší. Jedná se o různorodou práci, kterou buď milujete nebo nesnášíte (upřímně preferujeme kandidáty, kteří tento obor mají rádi).
Jak bude probíhat zaučení v BB?
I zkušený manažer si musí projít naším ,,adaptačním kolečkem“. Začíná se na kuchyni, pokračuje na servise. Následně je nutné zaškolit se na trenéra, následuje pozice vedoucího kuchyně a vedoucího směny. Po 7–8 měsících je nutné splnit certifikaci na manažera a získat praxi na dané pozici.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.