- 24 800 – 31 800 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro absolventy

Patříme mezi přední výrobce nejen balených baget a sendvičů v Evropě. Náš výrobní závod v Žiželicích nad Cidlinou patří mezi nejmodernější potravinářské provozy. Z pěti distribučních center ve třech zemích denně zásobujeme napřímo většinu našich zákazníků. Ten, kdo chce v práci dělat skutečně na nových věcech, má vášeň pro detail a nechce si jen odfajfknout kolonku v životopise, je možná už tak trochu náš člověk.
Bageterie Boulevard je český koncept restaurací EXPRES GOURMET, se kterým dobýváme svět křupavými bagetami s originálními recepturami světových kuchařů. Jsme dnes v Česku, na Slovensku, v Dubaji, v Německu a jedeme dál. „Vše co děláme rukama, pochází z našich srdcí.“
Pohybujete se delší dobu v gastronomii? Máte zkušenosti s vedením gastro provozovny? Umíte komunikovat s lidmi a mluvíte anglicky?
Pokud ano, hledáme právě Vás.
Co budete v práci dělat?
Pro naše nové pobočky hledáme nové manažery, kteří dokáží zajistit správný chod svěřené restaurace. Člověku se zkušenostmi pravděpodobně nemusíme vysvětlovat, co toto povolání obnáší. Jedná se o různorodou práci, kterou buď milujete nebo nesnášíte (upřímně preferujeme kandidáty, kteří tento obor mají rádi).
Jak bude probíhat zaučení v BB?
I zkušený manažer si musí projít naším ,,adaptačním kolečkem“. Začíná se na kuchyni, pokračuje na servise. Následně je nutné zaškolit se na trenéra, následuje pozice vedoucího kuchyně a vedoucího směny. Po 7–8 měsících je nutné splnit certifikaci na manažera a získat praxi na dané pozici.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.