
Bageterie Boulevard
BB hledá manažera/ku pobočky s němčinou!
O nás

Jsme exprès gourmet. Koncept moderních restaurací se stylovou atmosférou, které zákazníka rozmazlují gurmánskými specialitami. Připravujeme je z lahodných surovin, v čerstvých křupavých bagetách a dalších variantách nadýchaného pečiva. Menu pro nás připravují šéfkuchaři, kteří se v oboru výrazně prosadili, a jejich recepty můžete ochutnat v těch nejprestižnějších restauracích. Používáme sezónní a lokální suroviny, které náš tým pečlivě vybírá a hodnotí. Práce u nás může být pro vás to pravé!
Aktuálně do našeho týmu hledáme parťáka na pozici Vedoucího restaurace, který nám pomůže zajistit bezproblémový chod naší pobočky Bageterie Boulevard v Praze!
Bageterie se chystá i za hranice! Aktuálně pracujeme na projektu zahraniční expanze a hledáme manažery a manažerky, kteří nám s tímto ambiciózním krokem pomohou. Pro tuto pozici je tedy znalost němčiny podmínkou, znalost angličtiny výhodou. Pokud tě láká být u toho, když Bageterie Boulevard roste i mimo Česko, dej nám o sobě vědět!
CO TĚ JAKO MANAŽERA RESTAURACE ČEKÁ?
Jako manažer restaurace budeš zodpovídat za perfektní chod celé pobočky a starat se, aby vše šlapalo jako po drátkách.
Co budeš mít pod palcem?
- Kompletní vedení a rozvoj zaměstnanců pobočky. Budete dohlížet na jejich směny, starat se o jejich hodnocení a případný kariérní posun.
- Pravidelnou komunikaci s centrálou.
- Dohlížení na nakládání se surovinami a snažit se optimalizovat náklady pobočky.
- Budeš zodpovídat za hospodářský výsledek restaurace.
- Nadále budeš aktivní součástí týmu, tzn. budeš pomáhat tam, kde je zrovna třeba.
- Než si však nasadíš kapitánskou pásku, projdeš několikaměsíční adaptací, kde si osvojíš práci všech lidí v týmu.
Koho bychom rádi uvítali mezi námi?
Parťáka, co s námi bude táhnout za jeden provaz.
- Někoho, kdo má již za sebou zkušenost s vedením alespoň malého týmu, ideálně z gastro odvětví. Pokud nyní působíš na pozici vedoucího směny, tohle je příležitost kariérně se posunout.
- Flexibilního kolegu, kterému nevadí směnný provoz s ranními nebo odpoledními osmihodinovými směnami a počítá i s několika pracovními víkendy.
- Nadšence do gastronomie, kterému rádi předáme naše know-how.
- Jedince, který má zodpovědný přístup k práci, je houževnatý a má chuť se neustále rozvíjet.
- Pozice vedoucího restaurace pro tebe nemusí být konečnou. Svou pílí a snahou se můžeš časem dostat na pozici oblastního manažera, specialisty tréninku nebo třeba až na šéfa expanze – je to jen na tobě!
Co ti nabídneme?
- Práci na HPP s ohodnocením po zaškolení ve výši 50 000 - 65 000 Kč/měsíčně.
- Jídlo do sytosti – bageta na směně je samozřejmostí. Mimo směnu si ji můžeš dopřát se slevu.
- Možnost Multisport karty.
- Ve dvou se to lépe peče a když přivedeš do BB i kamaráda, vyplatíme ti 5–10 tisíc v závislosti na jeho úvazku.
- Po zkušební době si můžeš zažádat i o příspěvek na telefon.
- A samozřejmě skvělou partu mladých, energických lidí, kteří tě nehodí přes palubu!