- Plný úvazek

Znáte luxusní plavky a punčochové zboží v Calzedonii, rafinované spodní prádlo v Intimissimi a trendy oblečení v Tezenisu? Víte, že tyto 3 značky znamenají dohromady 82 prodejen po celé ČR a SR a většina služeb je jim poskytována z centrály v Praze?
V tuto chvíli hledáme výkonnou posilu do týmu našeho technického manažera Honzy, který stojí za provozním zázemím naší společnosti už více než 11 let. Technické oddělení má na starosti výstavbu nových obchodních jednotek, ale i jejich rekonstrukce, zajištění veškerých oprav a údržby i komunikaci s naší italskou centrálou. A mnoho dalších zajímavých věcí!
Hledáme někoho, kdo se nebojí samostatné práce a chce se něco naučit. Ideálně na 16–20 hodin týdně.
Hledáme specialistu technického oddělení, který se může podílet na některých z těchto oblastí (dle Vašeho profilu, zájmů a domluvy s technickým manažerem):
Samozřejmě se Vás budeme snažit učit stále nové věci, abyste se mohl/a rozvíjet.
Obvykle toho moc nepožadujeme, ale na tuto pozici přeci jen něco potřebujeme… Konkrétně tři věci:
No a co z toho? Proč byste měl/a pracovat zrovna u nás, když je kolem tolik příležitostí?
Pokud jste víc na ty pocitové aspekty, tak se Vám třeba bude líbit:
Máme ale hodně co nabídnout i lidem, kteří jsou víc „hmotní, než pocitoví“…
Ještě to nestačí?
Pokud Vás tohle všechno zaujalo, tak mi zašlete svoje CV, abychom Vás mohli už dopředu víc poznat a měli na čem stavět až se uvidíme osobně.
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!