- 30 000 – 40 000 Kč
- Plný úvazek
Naše maso je ráj všech milovníků masa s bistrem a řeznictvím v srdci Dlouhé ulice v Praze. Českými i zahraničními hosty je oblíbené pro svoji útulnost, vřelost personálu, kvalitní produkty (maso, vlastní uzeniny), ale i pro svoji kuchyni!
Kuchaři u nás připravují zejména rychlá jídla na talíř i do ruky. Nejoblíbenější jsou naše hamburgery, steaky a sendviče. K tomu každý den připravujeme alespoň dvě hotovky.
Už 9 let jsme součástí skupiny Ambiente.
Náš tým, stejně jako prostor, ve kterém se náš provoz nachází, není velký.
Je nás dohromady asi 20 a jsme zvyklí táhnout za jeden provaz. Ať už stojíme za pultem, pokladnou, v bourárně, v kuchyni, nebo u grilu.
Právě do kuchyně hledáme teď nového kolegu:
Baví tě čistá práce s masem? Chceš mu ještě lépe rozumět a umět připravit jídlo i z těch méně známých partií? Je pro tebe výzvou stát se opravdu skvělým grilařem a přitom se naučit spoustu dalších signature pokrmů, za kterými se k nám hosté vrací?
U nás ti k tomu dáme ideální podmínky!
Zaučením na pozici to nekončí. Náš tým je zvyklý na sobě pracovat a vzdělávat se na řemeslných kurzech, které pro nás Ambiente pořádá. Spoustu příležitostí k rozvoji ale najdeš i přímo u nás. Pro zpestření si můžeš střihnout nějaké směny s řezníky, nebo třeba jako prodejce masa a uzenin za pultem.
Hledáme někoho, kdo svoji práci bere vážně a stejně jako my toto řemeslo ctí.
Chceš, aby Naše maso bylo i Tvoje maso? Dej nám o sobě vědět a rádi tě poznáme!
Více o nás na:
IG: @nase_maso
web: www.nasemaso.cz
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.