Hlavní kuchař / kuchař (m/ž) do školní jídelny Praha 10

Smluvní vztah
Jazykové znalosti
Český jazyk (Pokročilý B2)
Minimální vzdělání
Odborné vyučení bez maturity
Délka prac. poměru
na dobu neurčitou
Kontakt
Simona Jandová, zobrazit tel. číslo

O nás

Naše organizace spravuje v současné době 14 provozoven a zabezpečuje tak na Praze 10 stravování žákům 13 základních škol, 6 mateřských škol, zaměstnancům MČ Praha 10 a dalším subjektům na Praze 10 včetně několika středních a vyšších odborných škol. Denně obsloužíme v průměru 10 000 strávníků, o které se stará 127 našich zaměstnanců.  Naši zaměstnanci v rámci zlepšování kvality stravování a služeb absolvují každoročně školení např. o Bezpečnosti práce,  o Hygienickém minimu nebo o Systému kritických bodů (HACCP) v provozech veřejného stravování.

Na všech provozovnách nabízíme výběr ze dvou hlavních jídel a každá provozovna zajišťuje z řad svých zaměstnanců dozor na jídelně v době výdeje obědů.  Řídíme se metodikou pro výpočet spotřebního koše potravin ve školních jídelnách.  Plnění spotřebního koše striktně dodržujeme, dochází k pravidelným kontrolám ze strany vedení organizace, ale i ze strany Hygienické stanice Praha. Organizace zároveň zaměstnává vlastní nutriční terapeutku, které kontroluje jídelní lístky a provádí ochutnávky stravy. Toto nám umožňuje poskytovat strávníkům dostatečnou výživu podle zdravotnických doporučení.

Naše organizace je držitelem certifikátu ČSN EN ISO 22000:2006 pro stravovací služby a certifikátu ČSN EN ISO 9001:2016.

Náplň práce:

  • Dohotovování jídel, příprava na talíř a výdej.
  • Výroba a výdej běžných druhů teplých jídel a moučníků.
  • Výroba jídel studené kuchyně.
  • Výroba technologicky náročnějších teplých jídel nebo specialit studené kuchyně.
  • Stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků a zajišťování správné gastronomické skladby.
  • Výroba nejsložitějších dietních jídel v rozsahu podle dietního systému závazného ve zdravotnických zařízeních. Výroba jídel s dvojím a vyšším omezením.
  • Organizace práce při výrobě jídel spojené s hmotnou odpovědností, stanovování a provádění technologických postupů a kalkulací při rozsáhlé výrobě širokého sortimentu, stanovování a zajišťování správnosti gastronomické skladby jídel a racionální výživy
  • Sestavení jídelního lístku s vedoucí provozovny (1 týden dopředu).
  • Zástup vedoucí provozovny v neodkladných povinnostech v době její nepřítomnosti.
  • Přejímka surovin do hlavního skladu v případě nepřítomnosti vedoucí provozovny.
  • Pravidelné zvyšování své odborné úrovně.
  • Účast na pomocných a úklidových pracích.
  • Další související práce dle pokynů nadřízeného.

Co od Vás očekáváme:

  • SŠ  vzdělání, nebo výuční list
  • Zkušenosti z oboru a zájem o vaření
  • Znalost technologických postupů a stravovacího provozu
  • Pracovitost a spolehlivost
  • Praxe minimálně 3 roky na podobné pozici 

Co Vám můžeme nabídnout:

  • Pevná pracovní doba  ( PO - PÁ volné víkendy )
  • Čerpání dovolené přes letní prázdniny 
  • 5 týdnů dovolené 
  • Příspěvek na obědy  a možnost odběru dalších obědů za zvýhodněnou cenu 
  • Multisport karta 
  • Pravidelné odměny 
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Fond kulturních a sociálních potřeb
  • Průběžné vzdělávání v oblasti hyg. předpisů , bezpečnosti potravin , výživy dětí a mláděže.
  • Jistotu a stabilní zázemí 
  • Garance pravidelných odvodů 

Benefity

  • 13., případně 14. plat
  • Zaměstnanecké akcie
  • Příspěvek na stravování
  • Závodní stravování

Sídlo firmy

Školní jídelny Praha 10, příspěvková organizace
Kodaňská 658/16
101 00 Praha

IČO: 71212311
Datová schránka: h4gk9kz
Další informace:
GPS: 50.068222,14.465697,
S-JTSK: -740524.16 -1045186.25, RUIAN: 22662022

Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Malá firma nebo korporát: Jaký je mezi nimi rozdíl, a který bude sedět víc?

Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!