- 30 000 – 35 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro cizince
Naše kavárna je oblíbenou destinací milovníků snídaní a brunchů a my jim chceme dopřát to nejlepší. Jsi-li kuchař(ka), co svým umem roztančí chuťové buňky našich zákazníků třeba i pouhými míchanými vajíčky, pak se už neskrývej doma ve své kuchyni a vyraz se předvést do té naší!
Připravovat vajíčka na sto různých způsobů pro tebe není nuda, nýbrž skvělý způsob, jak začít den. Ve svém umění se ale chceš neustále zdokonalovat, takže naše menu s chutí čas od času ozvláštníš nějakou neotřelou novinkou.
Naše kavárna má příjemný, čistý a moderní interiér a taková je i naše kuchyně. Jelikož k nám lidé chodí hlavně na snídaně a brunche, nejvíce práce budeš mít v dopoledních hodinách. Kromě toho tě ale čeká i příprava nejrůznějších slaných svačin či polévek, takže každodenní nuda tě u nás nečeká!
Kvalitních kuchařů si u nás vážíme, a proto si u nás můžeš vydělat až 40 000 Kč. Kromě toho budeš mít zaměstnanecké výhody, pouze ranní pracovní dobu, možnost se realizovat a získat další peněžité bonusy za svou aktivitu navíc.
Toužíš nám předvést, co dokážeš? Pošli nám své CV a čekej na pozvání do naší kuchyně!
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.