- 33 000 – 35 000 Kč
- Zkrácený úvazek
V liberecké pekárně už roky pečeme dobroty značek Odkolek a Delta. O naše pečivo je zájem a proto chceme posílit náš tým ve výrobě. Uplatnění u nás najdete na různých výrobních pozicích. Ozvěte se nám a společně probereme, co by Vám nejvíc sedlo.
Výroba pečiva vždy začíná přípravou těsta. To podle receptur chystá kolega, kterému říkáme mísič. S dávkováním i vymícháním mu pomáhá technika a přípravy těsta řeší jen nastavením parametrů na dotykovém displeji.
Hotové těsto míří na děličku. Při práci u děličky je potřeba dohlédnout na správné dělení těsta, váhu jednotlivých kusů i čistotu ošatek. Není to žádná věda a vše Vás naučíme. Stejně jako u balení výrobků.
Zajímá vás práce v pekárně, ale ovládání strojů Vás moc nebere? A co klasická řemeslná pekařina? Třeba pletení vánoček nebo zdobení koláčů? Pokud máte šikovné ruce a rádi vidíte výsledek své práce, tak tohle je pozice pro Vás.
Je nám celkem jedno, jakou máte školu. Nejdůležitější je pro nás chuť do práce, samostatnost, pečlivost a spolehlivost. Pokud máte zkušenosti z výrobní firmy nebo dokonce z potravinářství, tak budeme rádi. Ale společně to určitě zvládneme i bez této praxe.
Každý má rád čerstvé pečivo a proto pečeme ve dne i v noci. Na většině pozic proto chodíme do práce na dvanáctihodinové směny v režimu krátký/dlouhý týden. Ale není to tak všude, podrobnosti probereme osobně.
• Jistotu, stabilitu a zázemí velké české firmy.
• Výplata vždy včas na účtu je samozřejmostí.
• Stravenky v hodnotě 125 Kč.
• 5 týdnů dovolené a penzijní připojištění.
• Možnost naučit se něco nového a posunout se na odbornější pozice.
• Multisport kartu.
• Vstřícné šéfy.
• Nejčerstvější pečivo přímo z pece, firemní akce a další benefity.
Ozvěte se nám, domluvíme si schůzku, kde si všechno potřebné řekneme.
Kontakt:
Kateřina Valešová
Mobil: zobrazit tel. číslo
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.