- 40 635 Kč
- Plný úvazek

V naší pekárně v Prostějově rozšiřujeme sortiment, proto hledáme posily do týmu do naší výroby. Máte vztah k pečení a bavila by vás práce tam, kde to voní?
Co tato práce obnáší?
S částí výroby nám pomůže technika. Bez šikovných rukou se to ale neobejde, protože některé výrobky je potřeba ručně odsadit, orazit, ozdobit, posypat nebo jiným způsobem dodělat ručně. Na pekárně je dost práce jak pro zkušeného pecáka či mísiče, tak pro někoho, kdo v pekárně ještě nepracoval a má chuť se to teprve naučit.
Co je ještě dobré vědět?
Na některých pozicích pracujeme v režimu krátký-dlouhý týden na dvanáctkách, někteří kolegové pracují na 7,5 hodinových směnách a střídají ranní, odpolední a noční. Nováček nezkušený v pekařině začíná obvykle s pozicí ve třísměnném režimu a záleží na jeho šikovnosti, kam se vypracuje. Zkušený pekař začíná rovnou například jako mísič a ti pracují v režimu krátký-dlouhý týden.
Co byste měl/a mít a umět?
Jste-li pekař, je to ideální. Nejste-li pekař, ale máte chuť se naše řemeslo naučit, určitě Vás dokážeme zaškolit. Pro vyučenou cukrářku nebo kuchaře je cesta k našim nejodbornějším pozicím samozřejmě o dost jednodušší.
Nejdůležitější pro nás je ale chuť do práce, samostatnost, pečlivost a spolehlivost. Také se neobejdete bez trochy manuální zručnosti a budeme rádi, když budete mít kladný vztah k našemu voňavému pekařskému řemeslu.
A co nabízíme?
Jistotu, stabilitu a peníze samozřejmě vždy včas na účtu. Také nejčerstvější pečivo přímo z pece, po roce ve firmě týden dovolené navíc, příspěvek na penzijní připojištění, stravenky v hodnotě 120 Kč, Multisportku, pracovní oděvy, které Vám budeme i prát a další benefity.
Proč to upéct zrovna s námi?
Děláme zodpovědnou práci, která má smysl, voní a kde přímo vidíte výsledky. V Prostějově pečeme záviny pro celou republiku. Postupně investujeme do moderních technologií i do zázemí pro zaměstnance. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme, protože jeden bez druhého to prostě neupečeme.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.