- Plný úvazek

1.9.2025 – poskytování informací návštěvníkům – od tipů na trávení volného času přes zajímavosti ve městě až po gastronomické a vinařské zážitky. Spolupráce na organizaci akcí pořádaných Marketingem a kulturou města Hustopeče, jejich propagace a prezentace směrem k veřejnosti. Min. SŠ, velmi dobré komunikační schopnosti a příjemné vystupování, komunikativní znalost AJ (další jazyk výhodou), vztah k vinařské a kulturní tradici jižní Moravy výhodou, uživatelská znalost práce na PC (MS Office, sociální sítě), flexibilita (práce i o víkendech svátcích a mimo běžnou pracovní dobu podle potřeb akcí), ŘP sk. B. KONTAKT: NUTNO PODAT PŘIHLÁŠKU DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NEJPOZDĚJI DO 19.9.2025, bližší informace na www.hustopece.cz, sekce volná místa, popř. úřední deska, kategorie výběrová řízení.
Město Hustopeče
Dukelské nám. 2/2
693 01 Hustopeče
IČO: 00283193
Datová schránka: z34bt3y
Další informace:
GPS: 48.940648,16.736923,
S-JTSK: -591813.50 -1189886.99,
RUIAN: 10192492
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Od 1. června 2025 vstupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.