Kuchař v Café Savoy

Praha
45.000 – 50.000 Kč
Smluvní vztah
Jazykové znalosti
Český jazyk (Pokročilý B2)
Minimální vzdělání
Základní
Vhodné také pro

O nás

Hosté u nás začínají den bohatou snídaní, u oběda se setkávají na obchodních jednáních, odpoledne zažívají u kávy atmosféru vídeňských kaváren a večer zpomalí při unikátním jídle a sklence vína. Na talíři hosté objevují sezónní českou kuchyni se špetkou francouzského vlivu. I proto preferujeme zkušenosti z gastronomie a profesionální kuchyně. Ale ničeho se neboj, nic speciálního tu neděláme, v zásadě nám jde jen o kvalitní práci.

Naše cukrárna je plná zákusků a dortů. Pracujeme s výběrovou kávou. Svět už si nedokážeme představit bez čerstvých surovin od malých a prověřených dodavatelů. Host je pro nás na prvním místě a s jídlem mu rádi nosíme i jeho příběh. 

Proč pracovat právě u nás?

Café Savoy je známý tím, že z naší kuchyně vzešla spousta známých tváří české gastro scény, třeba František Skopec (kreativní šéfkuchař Ambiente) nebo Petr Bartoš (zakladatel Kruh Dining).

Náplň práce:

  • V týmu uvítáme novou krev – šikovné kuchaře, kteří mají stejnou vášeň pro vaření a chtějí dělat jídlu dobré jméno stejně jako my
  • Dostaneš prostor vymýšlet nové recepty takže u nás dáš průchod i své kreativní stránce
  • Co tě u nás čeká?

Co od Vás očekáváme:

  • Na práci u nás není nikdo sám, jsme jeden tým, který si navzájem pomáhá
  • Rádi ti cokoliv vysvětlíme
  • Dovednosti kuchařského řemesla se ti ale budou hodit

Co Vám můžeme nabídnout:

  • Co se ti bude líbit?
  • Jezdíme na společné teambuildingy a pravidelně chodíme společně kontrolovat konkurenci (hlavně na pivo :-). Možná se ti bude líbit i to, že si v měsíci směny u nás můžeš poskládat podle potřeb a mzda ti na účet přijde vždycky včas. O hladu během směny nezůstaneš a dobré jídlo můžeš vysportovat s Multisport kartou, na kterou ti přispějeme. Pro ty, kteří se chtějí posouvat, nabízí Ambiente mnoho možností ke vzdělávání a rozvoji.
  • Jsme tu pro tebe!

Benefity

  • Možnost kariérního růstu
  • Slevy na firemní zboží
  • Zálohy ze mzdy
  • Příspěvek na sport
  • Občerstvení na pracovišti

Sídlo firmy

Cafetrade, s.r.o.
Zborovská 124/68
150 00 Praha

IČO: 25035096
Datová schránka: h3uutc4
Další informace:
GPS: 50.080819,14.407086,
S-JTSK: -743914.77 -1043606.54, RUIAN: 22039031

Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Jak napsat životopis s pomocí ChatGPT, který zaujme personalistu

Jak napsat životopis s pomocí ChatGPT, který zaujme personalistu

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Pracovní trh 2026: vyšší mzdy, digitalizace a nové povinnosti. Co se mění od ledna?

Pracovní trh 2026: vyšší mzdy, digitalizace a nové povinnosti. Co se mění od ledna?

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Přehled otázek a odpovědí na pracovním pohovoru

Přehled otázek a odpovědí na pracovním pohovoru

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Když po pohovoru nastane ticho a firma se neozývá. Jak se bránit náborovému ghostingu?

Když po pohovoru nastane ticho a firma se neozývá. Jak se bránit náborovému ghostingu?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.