- 22 300 – 25 500 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro cizince
V Zeelandii vyrábíme suroviny pro pekaře a cukráře. Pečivo a cukrářské výrobky se díky nim stávají chutnější, zajímavější nebo efektivnější. Našim zákazníkům nabízíme řadu služeb, inspirujeme je, přinášíme na trh nové trendy a pomáháme jim. Současně jsme i významným zaměstnavatelem, který si váží svých zaměstnanců a dbá o jejich spokojenost. V našem výrobním závodě v Chelčicích u Vodňan, kde budeš pracovat, voní práce po ovoci. Vyrábíme tu totiž vařené ovocné a zeleninové náplně. V provoze se budeš potkávat asi s 60 dalšími kolegy. Všichni se navzájem znají, nikdo není "jen" anonymním zaměstnancem v seznamu. Mezi kolegy fungují osobní vztahy a vedení se se stejnou osobitostí snaží ke všem přistupovat - individuálně, s ohledem a respektem. To je atmosféra, kterou u nás můžeš očekávat. A co čekat od práce kontrolora kvality?
Jedná se o práci ve dvousměnném provoze.
Přestože na svých úkolech budeš pracovat převážně samostatně, nesmí Ti chybět ani týmový duch, protože budeš spolupracovat s dalšími odděleními, jimž budeš partnerem. Budeš se dostávat do situací, kdy se u Tebe v jeden okamžik sejde několik požadavků k řešení. Bez schopnosti dobře si práci zorganizovat a stanovovat priority se tedy neobejdeš. Nesmíš se ani bát přijmout rozhodnutí, zkomunikovat a obhájit je a domáhat se dodržování nastavených pravidel.
Nápomocné při plnění všech úkolů Ti může být vzdělání v potravinářském oboru nebo předchozí praxe z potravinářského provozu. Rychleji a lépe se díky nim v úkolech zorientuješ a prostředí laboratoře ti nebude úplně cizí. Nejsou ale nezbytnou podmínkou. Stejně je to se znalostí angličtiny – základy se Ti budou hodit, ale zvládneš to i bez nich. Bez čeho se ale určitě neobejdeš je znalost práce na pc. Nemusíš být expert. Stačí znalost běžného uživatele - umět napsat e-mail nebo vytvořit textový soubor.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.