- 30 000 – 40 000 Kč
- Plný úvazek
Mladá, rychle rostoucí společnost zabývající se výrobou konzerv pro psy a pro kočky, která začíná dodávat své výrobky do největších sítí supermarketů v České republice, zvyšuje svou kapacituy výroby a s tím i požadavky na její řízení.
Vzhledem k rostoucím nárokům na efektivní využití již vybudovaných (ale i nově budovaných) kapacit výroby, hledáme do našeho týmu člověka se zkušenostmi s potravinářskou (ideálně konzervárenskou) výrobou na pozici "vedoucího primární části výroby".
Primární částí výroby přitom označujeme část provozu, kde se zpracovává syrová surovina (porcování, mletí, plnění, zavírání), a proto na tuto pozici hledáme člověka se zkušeností v podobném provozu, který zná zásady hygieny a umí řídit pracovníky tak, aby tyto i další zásady dodržovali.
- Řízení a plánování výroby v primární části výroby
- Kontrola práce zaměstnanců v primární části výroby
- Kontrola dodržování pracovních postupů, sanitace aj.
- Motivace pracovníků a dosahování potřebných produkčních výsledků
- Vyhledávání pracovníků do primární části výroby
- Naprostou spolehlivost ohledně bezpečnosti produkce a správnosti receptur
- Orientaci na produkt a splnění či překročení zadaných norem
- Schopnost a zájem hledat řešení namísto omluv
- Pracovitost
- Schopnost vést a motivovat lidi na dělnických profesích
- Možnost stát se součástí nově budované společnosti s unikátní výrobou a systémem prodeje od výrobce přímo ke spotřebiteli
- Možnost řídit důležitou část výroby v podniku dodávajícím zboží do největších sítí supermarketů v Česku
- Adekvátní platební ohodnocení
- Možnost karierního, osobního i platového růstu
- Práce v příjemném kolektivu
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.