- 45 000 – 50 000 Kč
- Plný úvazek

Patříme mezi přední výrobce nejen balených baget a sendvičů v Evropě. Náš výrobní závod v Žiželicích nad Cidlinou patří mezi nejmodernější potravinářské provozy. Z pěti distribučních center ve třech zemích denně zásobujeme napřímo většinu našich zákazníků. Ten, kdo chce v práci dělat skutečně na nových věcech, má vášeň pro detail a nechce si jen odfajfknout kolonku v životopise, je možná už tak trochu náš člověk.
Bageterie Boulevard je moderní, dynamicky se rozvíjející koncept restaurací rychlého občerstvení. V současné době je otevřeno více než 25 poboček v rámci České republiky a zahraničí. Naší specialitou jsou křupavé bagety plněné originálními, a především kvalitními surovinami, vždy čerstvě připravené na přání zákazníka. Inspirujeme se světovými trendy, a to jak v nabídce produktů, tak v moderní prezentaci, grafice a designu. Do našeho týmu přijmeme nového kolegu/kolegyni.
Začínám: CREW TRAINEE „nové zkušenosti, noví přátelé“
neboli Obsluha v zácviku, Nováček, Bažant či Nedopečená bagetka
Když po prvním měsíci úspěšně složíš praktickou zkoušku a znalostní test, postoupíš na pozici CREW, kde už začneš obsluhovat zákazníky.
Tam se z tebe teprve stane opravdový člen týmu BB!
S chutí do toho!
Za můj trénink dostanu až 100 Kč za hodinu.
Postupuji dále: CREW neboli zkušený mazák!
Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělá jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
Moje odměna je 110 až 130 Kč za hodinu.
Moje první šéfovská pozice: CHEF kuchyně
Na této pozici budu šéfovat a zaškolovat nováčky.
Musím se tedy naučit manažerskému jednání.
Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní.
Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny.
Čekají mě zkoušky na vedoucího směny a těším se na vlastní management.
Mzda se mi zvýšila až na 145 Kč za hodinu a navíc mám podíl z tržeb.
Jsem opravdovým manažerem: SHIFT LEADER
Na pozici vedoucího směny plánuji práci všech, kteří jsou na směně, hodnotím práci podřízených a objednávám potřebné suroviny. Mám velkou zodpovědnost nejenom za řízení lidí, ale také za výsledky a tržby.
Moje mzda je až 155 Kč za hodinu a dostávám podíl z tržeb.
Už mě dělí jen krok od „restaurant manažera“.
Skvěle využitá šance: RESTAURANT MANAGER
Otevírá se mi nová skvělá budoucnost. Předávám zkušenosti a pomáhám rozvíjet ostatní.
Jsem zodpovědný za perfektní chod celé restaurace.
Moje mzda je opravdu manažerská!
Můj další krok: VLASTNÍ RESTAURACE!
a hlavně:
SUPER PRÁCE PRO ČERSTVÝ KONCEPT A VE SKVĚLÉM TÝMU!

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální a zaručené mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.

Od října 2025 vstoupila v platnost velká změna v českém systému sociální podpory. Ministerstvo práce a sociálních věcí spustilo tzv. superdávku 2025, která sjednocuje čtyři dosavadní dávky – příspěvek na bydlení, doplatek na bydlení, příspěvek na živobytí a přídavek na dítě – do jednoho přehledného balíčku. Díky tomu se zjednodušuje administrativa a lidé už nemusí podávat několik různých žádostí. Navíc se vše dá vyřídit i online přes portál Jenda, což výrazně ušetří čas a fronty na Úřadu práce.