- 40 000 – 60 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Patříme mezi přední výrobce nejen balených baget a sendvičů v Evropě. Náš výrobní závod v Žiželicích nad Cidlinou patří mezi nejmodernější potravinářské provozy. Z pěti distribučních center ve třech zemích denně zásobujeme napřímo většinu našich zákazníků. Ten, kdo chce v práci dělat skutečně na nových věcech, má vášeň pro detail a nechce si jen odfajfknout kolonku v životopise, je možná už tak trochu náš člověk.
CREW TRAINEE – FAJN START
Miluji čerstvé a dobré jídlo, mám rád lidi a tady jsem našel ty správné.
Nastupuji do úspěšného českého konceptu s francouzským šarmem, který dává příležitost k rozvoji mé kariéry. Vyrábím čerstvé a křupavé bagety plněné kvalitní náplní dle receptur vyhlášených šéfkuchařů pro zákazníky, kteří pospíchají a přitom nemají rádi kompromisy.
Vše, co dělám rukama, dělám i srdcem.
Těším se na první FIREMNÍ PÁRTY!
BENEFITY A VÝHODY
SUPER PRÁCE NA PRACOVNÍ POMĚR hned při nástupu, ale mohu si vybrat také BRIGÁDU
PŘÍSPĚVEK NA JÍDLO – vždycky se hodí mít jistotu plného žaludku
ZDARMA ŠIK UNIFORMA, ve které dobře vypadám
PŘÍSPĚVEK ZA ČISTOU UNIFORMU dostanu, když budu jako z cukru
VÍCE PENĚZ ZA PŘESČASY, protože peníze se vždycky hodí
PRÉMIE ZA ZKOUŠKY dostanu spoustu peněz za zkoušky: na kuchyni, na obsluhu, na vedoucího kuchyně, na vedoucího směny, na manažera restaurace
CREW
PRVNÍ ROK „nové zkušenosti, noví přátelé“
Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělá jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
CREW DRUHÝ ROK „postupuji v kariéře“
Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní. Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny.
Čekají mne zkoušky na vedoucího směny a vedoucího kuchyně a těším se na vlastní management.
VEDOUCÍ KUCHYNĚ, VEDOUCÍ SMĚNY
Práce mi jde skvěle, řídím již svůj tým.
Nabývám nové manažerské dovednosti a jsem perfektní týmový hráč.
Pomáhám nováčkům, radím jim, jsem mazák…
VEDOUCÍ RESTAURACE
Řídím kolektiv několika desítek lidí.
Mám zodpovědnost, po které jsem vždy toužil.
Jsem konečně velký ŠÉF…
MAJITEL RESTAURACE
Takže jsem se rozhodl restauraci vlastnit.
Jsem svým pánem a můžu vám říct:
VŠECHNO STÁLO ZA TO
Tohle může být váš příběh! Přidejte se k nám do BB týmu
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.