- Plný úvazek

skupina Crocodille ČR
Obsluha prodejny Bageterie Boulevard Praha Harfa
Tahle nabídka už je sice pryč, ale není důvod zoufat.
Společnost Crocodille ČR, spol. s r.o. hledá pracovníky i na další pozice:
Zobrazit nabídky firmyO nás
Patříme mezi přední výrobce nejen balených baget a sendvičů v Evropě. Náš výrobní závod v Žiželicích nad Cidlinou patří mezi nejmodernější potravinářské provozy. Z pěti distribučních center ve třech zemích denně zásobujeme napřímo většinu našich zákazníků. Ten, kdo chce v práci dělat skutečně na nových věcech, má vášeň pro detail a nechce si jen odfajfknout kolonku v životopise, je možná už tak trochu náš člověk.
CREW TRAINEE – FAJN START
Miluji čerstvé a dobré jídlo, mám rád lidi a tady jsem našel ty správné.
Nastupuji do úspěšného českého konceptu s francouzským šarmem, který dává příležitost k rozvoji mé kariéry. Vyrábím čerstvé a křupavé bagety plněné kvalitní náplní dle receptur vyhlášených šéfkuchařů pro zákazníky, kteří pospíchají a přitom nemají rádi kompromisy.
Vše, co dělám rukama, dělám i srdcem.
- Jako nováčkovi mi bude radit můj nový kamarád TRENÉR
- Dostanu detailní nástupní nalejvárnu a novou uniformu
- Měsíc mne budou školit, abych mohl postoupit dále v mé kariéře
- Po měsíci dostanu za testy finanční prémii
- K mému rozvoji mi pomůže poctivý kariérní postup
- Všichni noví kamarádi jsou tady fandové do jídla
- Vím, že mohu využít zahraniční stáž
- Také mohu dostat příspěvek na jazykový kurz
Těším se na první FIREMNÍ PÁRTY!
BENEFITY A VÝHODY
SUPER PRÁCE NA PRACOVNÍ POMĚR hned při nástupu, ale mohu si vybrat také BRIGÁDU
PŘÍSPĚVEK NA JÍDLO – vždycky se hodí mít jistotu plného žaludku
ZDARMA ŠIK UNIFORMA, ve které dobře vypadám
PŘÍSPĚVEK ZA ČISTOU UNIFORMU dostanu, když budu jako z cukru
VÍCE PENĚZ ZA PŘESČASY, protože peníze se vždycky hodí
PRÉMIE ZA ZKOUŠKY dostanu spoustu peněz za zkoušky: na kuchyni, na obsluhu, na vedoucího kuchyně, na vedoucího směny, na manažera restaurace
CREW
PRVNÍ ROK „nové zkušenosti, noví přátelé“
Mám za sebou trénink, během kterého mě naučili připravovat skvělá jídla a obsluhovat super zákazníky.
Vím, že během tohoto roku si můžu polepšit finančně a také v kariéře.
CREW DRUHÝ ROK „postupuji v kariéře“
Mám chuť na další porci, práci dávám levou zadní. Rozhodl jsem se, že budu šéfem směny.
Čekají mne zkoušky na vedoucího směny a vedoucího kuchyně a těším se na vlastní management.
VEDOUCÍ KUCHYNĚ, VEDOUCÍ SMĚNY
Práce mi jde skvěle, řídím již svůj tým.
Nabývám nové manažerské dovednosti a jsem perfektní týmový hráč.
Pomáhám nováčkům, radím jim, jsem mazák…
VEDOUCÍ RESTAURACE
Řídím kolektiv několika desítek lidí.
Mám zodpovědnost, po které jsem vždy toužil.
Jsem konečně velký ŠÉF…
MAJITEL RESTAURACE
Takže jsem se rozhodl restauraci vlastnit.
Jsem svým pánem a můžu vám říct:
VŠECHNO STÁLO ZA TO
Tohle může být váš příběh! Přidejte se k nám do BB týmu
PRAHA LIBEŇ



