Manažer/ka firemní restaurace (HPP, ranní PO-PÁ) - MIELE, Uničov

Uničov
Smluvní vztah
Jazykové znalosti
Český jazyk (Expert C2)
Kontakt
Tomáš Slezák, zobrazit tel. číslo

O nás

ARAMARK, s.r.o.

Už 30 let se věnujeme firemnímu stravování a stejně dlouho měníme pohled veřejnosti na něj. Ctíme tradice a oceňujeme inovace. Zákazníkům nabízíme pestrý výběr jídel, od poctivé české kuchyně, přes chutné zdravé pokrmy až po etnickou stravu. K našim lidem jsme vždycky fér a umíme je spravedlivě ocenit. Přidejte se!

Váš pracovní den:

  • ranní směny od PO – PÁ v čase 6:00/ 7:00 – 14:30/ 15:30 hod (dle domluvy), volné víkendy
  • budete řídit, koordinovat a kontrolovat procesy v restauraci
  • budete zodpovědný/á za kontrolu nastavených provozních procesů a za plnění standardů ve stravovacím provoze
  • čeká na Vás i komunikace s klientem, hosty a aplikace gastronomických projektů na provoze
  • budete spolupracovat se mzdově-personálním oddělením při výběru nových zaměstnanců, zpracování docházek, apod.
  • povedete a budete zaučovat nové pracovníky týmu
  • ponesete zodpovědnost za správnost nastavení procesů v rámci hygieny, PO a BOZP
  • budete také zodpovědní za kvalitu vyrobených pokrmů
  • na starosti budete mít i skladové hospodářství zboží a surovin

Zazáříte, jestli máte:

  • aktivní řidič
  • bude se vám hodit maturita nebo diplom
  • rozhodně se neobejdete bez adekvátní praxe z obdobné provozní pozice
  • znalost práce s PC – MS Office, Outlook
  • bez zkušeností s vedením a motivováním zaměstnanců - výhodou
  • hledáme kolegy/ně s orientací na výsledek, ekonomickou gramotností a s vyzrálými manažerskými dovednostmi

Na tohle se spolehněte:

  • služební automobil při dojíždění nad 30 km
  • peníze včas na účtu vždy do 5. dne v měsíci
  • obědy za 30 Kč
  • volné víkendy i svátky
  • 3 dny dovolené navíc (2 na relax, 1 k narozeninám)
  • MultiSport karta pro sportovní vyžití po celé ČR
  • certifikované kurzy Kulinářského umění
  • účast na prestižních kuchařských soutěžích
  • odměny a bonusy za skvělé výkony a doporučení kolegů
  • výhodné tarify u O2 pro celou rodinu
  • slevy u našich partnerů
  • fajn kolektiv

 

Místo výkonu práce: Miele Technika s.r.o., restaurace Aramark, s.r.o., ulice Šumperská 1348, 78391 Uničov

Sídlo firmy

ARAMARK, s.r.o.
Pekařská 628/14
155 00 Praha

IČO: 45794707
Datová schránka: dvum2cu
Další informace:
GPS: 50.05582165,14.34638885,
S-JTSK: -748383.78 -1045900.58, RUIAN: 22767541

Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.

Přečtěte si aktuální články z naší poradny

Podcast: Víte, na jaké volno máte nově nárok? Změny v zákoníku práce 2025

Podcast: Víte, na jaké volno máte nově nárok? Změny v zákoníku práce 2025

Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Co to je a jak vypočítat průměrný výdělek

Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Sdílené pracovní místo: Co to je a k čemu je to dobré?

Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Horko pod kontrolou: kdy musí zaměstnavatel zpomalit a zařadit úlevy

Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.