- 36 000 – 39 000 Kč
- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro cizince
U Kalendů je restaurace s pekárnou, která navazuje na tradici v podskalské lokalitě hned u Náplavky, v blízkosti Palackého náměstí. Vaříme u nás českou kuchyni v precizním provedení z lokálních a sezonních surovin od farmářů a čepujeme pečlivě ošetřené pivo.
V pekárně, která je součástí prostoru restaurace pečeme řemeslný pšenično-žitný, křupavý chléb, sladké pečivo z croissantového a kynutého těsta a podáváme i výběrovou kávu.
Do svého týmu hledáme dalšího pekaře, který s námi bude našim hostům dělat voňavější den.
Hledáme nadšence, který se zamiluje do kvásku stejně jako my. Který s námi bude přemýšlet o kvalitě a druzích mouky, které při pečení používáme a mluvit o nich s našimi drobnými dodavateli, abychom společně našli to nejlepší řešení.
Nemusíš mít s pečením zkušenosti, stačí mít zájem a zbytek ti rádi předáme. V našem provozu upečeme v elektrické etážové peci denně asi 100 – 200 bochníků.
A na co přesně se kromě výplaty můžeš těšit? - mladý, malý, ale za to energický tým (šéfpekař, pekař a dvě cukrářky) - práce na krátký/dlouhý týden, - pracovní doba 5.00 – max. 15.00 hod., - pečeme 7 dní v týdnu, - malá řemeslná pekárna s velkým potenciálem, - krásný, nový a otevřený prostor, který je součástí restaurace s výhledem na Náplavku.
Zajímá tě víc? Chceš se u nás porozhlédnout? Ozvi se přes "Odpovědět na inzerát" Více informací o nás: IG @ukalendu_ web www.ukalendu.ambi.cz *Jsme součástí skupiny Ambiente.

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.