- 45 000 – 54 999 Kč
- Plný úvazek
V makro nás spojuje láska k jídlu, gastronomii a všemu co s ní souvisí. Jsme VELKOOBCHOD. Naši zákazníci jsou podnikatelé – péči a servis umíme zajistit jak malému bistru, tak i michelinské restauraci. Společně každý den pracujeme na tom, aby ve svém oboru uspěli. V makro je nás 3 500 a společně se staráme o téměř milion zákazníků. A pořád rosteme dál. Víme, že základem našeho úspěchu jsou naši lidé.
My na prodejnách naše zákazníky známe a máme s nimi dobré vztahy, to nás odlišuje od maloobchodu. Naši zákazníci jsou převážně podnikatelé, kteří se k nám pravidelně vrací. A my děláme vše proto, abychom byli dobrými partnery.
My asistenti prodeje jsme mezi zákazníky jako ryby ve vodě, rádi s nimi komunikujeme, radíme ve výběru zboží a staráme se o to, aby byly regály vždy plné zboží. Hledáme mezi sebe nové šikovné kolegy, kteří se nebojí máknout a nemusí mít mraky zkušeností. Příležitost dáváme každému, kdo má chuť máknout a učit se nové věci.
Tak už na nic nečekejte, napište nám a přidejte se do našeho makro týmu!
TĚŠÍME SE, ŽE TO SPOLU ROZJEDEM.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.