- 60 000 – 70 000 Kč
- Plný úvazek

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Zakládáme na poctivosti a férovosti, proto u nás zákazníci najdou kvalitní výrobky i služby. A totéž platí pro naše zaměstnance.
PRACUJTE TAM, KDE máte jistotu stabilního zaměstnání.
Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.
V našich restauracích si potrpíme na českou klasiku. Vaříme z čerstvých surovin a používáme nejmodernější technologii.
Co Vás čeká
Výroba knedlíků (houskové, bramborové, karlovarské) dle daných receptur s využitím naší moderní technologie. Následné označení „oštítkování“ výrobků a umístění balených knedlíků do regálu. - Manipulace s surovinami a potřebnými nástroji
V neposlední řadě dodržování hygienických norem (HACCP).
K poctivému guláši patří poctivý knedlík, nechceme se spoléhat na dodavatele a vyrábíme si knedlíky sami. Nebojte, máme připravenou skvělou technologii, která vám ušetří práci.
Pracovní doba: krátký/dlouhý týden, 12 hodinové směny, pracovní směna začíná v 6 hod ráno.
Hodili by se nám
Uvítáme pokud máte předešlou zkušenost s výrobou potravin ideálně z gastronomického provozu.
Férová mzda a řada dalších výhod
- smlouva na dobu neurčitou
- mzda vždy 11. den v měsíci
- před Vánoci 13. mzda
- po 3 letech 25 dní dovolené
- příplatky za víkend (nad rámec zákona)
- stravenky
- zaměstnanecké slevy
- zvýhodněné volání i pro členy rodiny
- čisté a velké zázemí
Fajn, že jste dočetli až sem, teď už jen zbývá poslat nám svůj životopis.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.