- Plný úvazek
Požadujeme:
- VŠ/SŠ potravinářského směru, vhodné i pro absolventy
- praxe min. 1–2 roky v potravinářském oboru výhodou
- znalost HACCP, potravinářského standardu IFS
- laboratorní zručnost
- orientace v potravinářské legislativě, technologii
- uživatelská znalost MS Office – Excel, Word, Power Point
- samostatnost, aktivní přístup, inovativní myšlení, kreativita, flexibilita, pečlivost
- znalost anglického jazyka na mírně pokročilé úrovni
Popis činnosti:
- příprava ochutnávek, vzorků
- příprava podkladů pro vytvoření etiket apod
- hodnocení nabídky alternativních surovin
- zadávání potřebných rozborů výrobků do externí laboratoře, vedení protokolů
- vytváření reportů, statistik a hodnocení dle potřeb vedení společnosti nebo týmu HACCP
- komunikace a spolupráce s ostatními odděleními
- propouštění surovin a výrobků, senzorická analýza propouštěných výroků
- kontrola hygieny pracovníků ve výrobě/ kontrola sanitace, kontrola tříštivého materiálu
- dohled na dodržování pravidel systému HACCP a IFS
- překlad specifikací výrobků do AJ
- hodnocení výrobků po trvanlivosti
Nabízíme:
- zázemí úspěšné a rozvíjející se společnosti
- práci na HPP
- míru samostatnosti a odpovědnosti
- odpovídající ohodnocení
- stravenky
- 5 týdnů dovolené
- místo pracoviště Košíkov u Velké Bíteše
- nástup ihned nebo dle dohody
- zajištění kurzu senzorických zkoušek
První kontakt emailem nebo telefonicky



