Čeká Vás rozvoj nového gastro provozu se sociálním přesahem – převážná část zaměstnanců bude z řad osob znevýhodněných na trhu práce. Provozní má na starost kontrolu plnění cílů sociálního podniku. Plánuje rozvoj podniku na principech sociálního podnikání. Zajišťuje efektivnost hospodaření a hodnocení výkonnosti. Vytváří a kontroluje provozní finanční plány, podílí se na tvorbě, schvalování a kontrole dodržování vnitřních procesů. Reprezentuje společnost, jedná s potenciálními obchodními partnery a dodavateli. Podílí se na sestavování rozvojových plánů, vyhodnocuje plnění jednotlivých úkolů. Organizačně zajišťuje přijímání nových pracovníků a jejich zapracování. Organizuje a motivuje zaměstnance při jejich personálním rozvoji a zvyšování kvalifikace. Provádí průběžný průzkum trhu, sleduje přání a potřeby zákazníků, sleduje cenovou politiku. Úzce spolupracuje s jednatelem společnosti, účetní a odborným garantem projektu. Řídí, organizuje a plánuje provoz podniku. Stará se o dohled nad chodem směn, komunikuje přímo se zákazníky, přímo vede tým zaměstnanců, udržuje kontakt s dodavateli, řídí zásobování, objednávky, přejímání a kontrolu zboží. Má tedy na starosti suroviny, personál i zákazníky. Společně s kuchařem tvoří normy, sestavuje menu, starají se o dodržování hygienických předpisů. Citlivě přistupuje k dalším zaměstnancům vzhledem k jejich hendikepu. Je jejich pomocníkem a učitelem.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- zkušenosti v oboru (gastroprovozu)
- SŠ, VŠ gastronomického směru
- manažerské dovednosti
- ŘP skupiny „B“ – podmínkou
- znalost práce na PC
- řízení min. 10členného týmu
- znalost hygienických směrnic a systému HACCP.
- spolehlivost, flexibilita, iniciativní a proaktivní jednání
- komunikativnost
- zvládání stresových situací
- sociální cítění
- příjemné vystupování,
- týmový duch, protože budete trávit čas se svými kolegy na provoze.
- blízký přístup „náš zákazník, náš pán“, protože hosté jsou u nás na prvním místě
Zaměstnanecké výhody:
- odpovídající platové ohodnocení
- příjemné pracovní prostředí
- možnost seberealizace a řízení vlastní budoucnosti
- obědy za pár korun
- jistota výplaty na vašem účtu vždy 15. den v měsíci
- telefon i pro soukromé účely
- 25 dní placeného volna
- zaměstnanecká sleva na všech našich pobočkách
- možnost osobního a profesního růstu
Hlásit se e-mailem nebo telefonicky