VEDOUCÍ KUCHYNĚ
Náplň práce:
- vedení týmu zaměstnanců, organizování jejich práce a zajišťování obsazení směn
- kontrola chodu provozu
- spolupráce s ostatními odděleními
Co požadujeme:
- středoškolské vzdělání, popřípadě výuční list v gastro oboru
- organizační a řídící schopnosti
- znalost systému kritických bodů HACCP a hygienických předpisů vydaných pro stravovací provozy
- praxe v gastronomii, zkušenost s vedením většího týmu zaměstnnců po dobu min. 3 let
- znalost administrativní práce s PC
- platný zdravotní průkaz
Co nabízíme:
- trvalý pracovní poměr
- hrazené další vzdělávání v oboru
- 5 týdnů dovolené na zotavenou + 2 dny dovolené po třech letech pracovního poměru
- příspěvek na penzijní připojištění (po 1 roce pracovního poměru)
- příspěvek na dopravu nebo možnost ubytování (služební byt)
- zaměstnanecké stravování
- 50% slevu do našeho aquacentra
- příspěvek z FKSP na volnočasové aktivity
- mzda od 33 700,– Kč