- 60 000 – 70 000 Kč
- Plný úvazek

Už 30 let se věnujeme firemnímu stravování a stejně dlouho měníme pohled veřejnosti na něj. Ctíme tradice a oceňujeme inovace. Zákazníkům nabízíme pestrý výběr jídel, od poctivé české kuchyně, přes chutné zdravé pokrmy až po etnickou stravu. K našim lidem jsme vždycky fér a umíme je spravedlivě ocenit. Přidejte se!
Hledáme
POMOCNÉHO KUCHAŘE / POMOCNOU KUCHAŘKU
pro naši firemní restauraci v Synthos Kralupy nad Vltavou
Co bude Vaší náplní práce:
budete k ruce kuchařům, vařit přílohy, krájet, ohřívat, porcovat a následně i třeba vydávat jídla
budete zpracovávat a upravovat suroviny
udržovat kuchyňské náčiní a vybavení v čistotě
dostanete se jistě i na výdej jídel zákazníkům nebo budete chystat suroviny na druhý den
můžete se dostat i k připravování studené kuchyně – saláty, bagety, obložené housky..
samozřejmě budete pomáhat svým kolegům při práci, jak Vám čas dovolí..
Co Vám za to můžeme nabídnout:
jistou práci na hlavní pracovní poměr u silného mezinárodního zaměstnavatele
firemní stravování na pracovišti
výplatní termín vždy do 5-tého dne v měsíci
pracovní doba od pondělí do pátku
pouze ranní směny (6:00–14:00) – víkendy vždy volné
slevy u firemních partnerů
(O2Family – slevy na tarify a produkty, Green Swan Pharmaceuticals a.s – slevy na potravinové doplňky, PrimaZájezd – slevy na zájezdy, FOKUS optik a.s – slevy na kontaktní čočky a brýle, program MultiSport Benefit -vstupy na sportoviště )
Bez čeho se to neobejde:
chuť pracovat
praxe min.1 rok – potřebujeme aby jsi už někdy stál v kuchyni
spolehlivost a časová dochvilnost
fyzickou zdatnost
zručnost a samostatnost
V případě Vašeho zájmu o tuto pozici budeme rádi,pokud se nám ozvete
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.