- do 28 000 Kč
- Plný úvazek

Co vás čeká
" příprava materiálu pro plánovanou výrobu (suroviny, etikety, fólie, kartony, palety, …)
" výstupní kontrola kvality zpracování balených výrobků
" balení výrobků do obalových materiálů
" příprava zboží k předání do skladu
" udržování čistoty na výrobních technologiích
" provádění sanitace ve výrobním závodě
" dvousměnný provoz (6:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 – střídání po týdnu) – 37,5h týdně
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
" min. SOU/SŠ (vyučen/a)
" fyzickou zdatnost, vytrvalost – zvedání těžších břemen – práce vhodnější pro muže!
" manuální zručnost
" spolehlivost
Co vám můžeme nabídnout
" práci na HPP – – fond 37,5h týdně
" příjemné čisté prostředí hygienického potravinářského provozu, klimatizované pracoviště
" odpovídající ohodnocení (základní fixní mzda + pohyblivá složka, odměny a benefity ke mzdě)
" příspěvek na stravování – stravenkový paušál (ekvivalent 180Kč stravenky)
" příspěvek na penzijní/životní pojištění 500Kč měsíčně
" paušální příplatky za mimořádnou noční nebo víkendovou směnu, nad rámec zákonných příplatků
" občerstvení na pracovišti zdarma
" obědy formou dovážky na pracoviště
" možnost nákupu výrobků za zvýhodněné zaměstnanecké ceny
" 5 týdnů dovolené
" volné víkendy
" vyhrazené parkování na vlastním parkovišti vedle firmy
" možnost samosběru ovoce z vlastního přilehlého sadu
" zaměstnanecké akce a dárky při příležitosti výročí a významných dní
První kotakt emailem nebo telefonicky.
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!