O nás
Moderní restaurace s českým hovězím masem. Každému kousku dáváme péči, která je znát. Maso dusíme, vaříme nebo grilujeme na dřevěném uhlí. Nestačí nám ho někde jen koupit – u spřátelených chovatelů si vybíráme konkrétní kusy dobytka a dohlížíme na jejich stravu i zacházení. Maso pak sami bouráme a necháváme vyzrát.
Číšník/Servírka
Pracuj v Čestru!
Pojď s námi vítat hosty a roznášet skvělé jídlo i úsměvy!
Restaurace Čestr ze skupiny Ambiente u Národního muzea doplňuje personál na pozici číšníka/servírky, pomocného číšníka a runnera
Možnost HPP a DPP.
Co od Vás očekáváme:
- Nadšení do práce a týmového ducha
- Výbornou češtinu a pokročilou angličtinu.
Co Vám můžeme nabídnout:
- Možnost si napracovat hodiny
- Vzdělávací kurzy, školení
- Firemní akce
- Flexibilní začátek/konec pracovní doby
- Občerstvení na pracovišti
- Sleva na firemní výrobky/služby
- Dotovaná Multisport karta
- Zaměstnanecká karta Ambiente
Benefity
- Pružná pracovní doba
- Slevy na firemní zboží
- Příspěvek na sport
- Příspěvek na volný čas
- Přátelské prostředí
- Závodní stravování
- Občerstvení na pracovišti