- 35 000 – 45 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy

Pojďte pracovat na unikátní místo pro jednu z nejlepších restaurací se silnou značkou.
Užijete si výhled na celou Prahu, stanete se součástí týmu profesionálů a nastartujete svoji kariéru.
Uvítáme číšníka/servírku, který má profesionální, zároveň empatické vystupování a zkušenosti s vyšší gastronomií. Dopřejete hostům jedinečný zážitek, aby se k nám rádi vraceli.
Pracuje se týmově v kolektivu a hlavním úkolem je čistě servis: přivítání klientů, příjem objednávek, podávání jídel a nápojů (jejich přípravu zajišťuje bar). Často se v restauraci pořádají eventy nebo akce pro uzavřené skupiny.
Zaměstnání v čistém klimatizovaném prostředí, práce s kvalitními surovinami a inventářem.
Pozitivně naladěného kolegu. Na své pozici budete objednávat hosty z poloviny v češtině, ostatní pak v angličtině a hodí se i základy nějakého dalšího jazyka.
Stabilní zaměstnání s pravidelnou a jasně definovanou výplatou a řádnou dovolenou. Směny krátký/dlouhý týden. K dispozici firemní uniformy a prádelna. Výborná personální strava v zaměstnanecké jídelně a káva za symbolickou cenu. Sleva na naše produkty. Parkování zajištěno na vlastním parkovišti. U nás je zaručen kariérní růst, pravidelná odborná školení, exkurze, vč. zahraničí.
Možnost nezávazného pohovoru s naším personalistou, prohlídka budoucího pracoviště.
Jsme parta lidí, kteří rozumí gastronomii a taky je baví. Těšíme se na Tebe!
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.