- 40 000 – 50 000 Kč
- Plný úvazek

Nové projekty, vzorkování, předsérie… v kostce to, co Vás na této pozici čeká. A jestliže to vnímáte jako výzvu, jste náš člověk.
Pro našeho klienta, výrobní společnost v Mladé Boleslavi, hledáme kolegu do oddělení kvality.
Co Vás čeká?
Koordinace náběhu nových dílů do výroby.
Přímá spolupráce na výrobě vzorků pro zákazníka.
Vzorkování vůči zákazníkovi – vypracování a uvolnění dílů.
Vzorkování od dodavatelů – vyžadování a uvolnění.
Příprava dokumentace na základě požadavků od klienta.
Jste náš člověk, jestliže:
Máte min. SŠ vzdělání technického směru.
Zvládnete si přeložit e-mail a dokumentaci z AJ – postačí nám mírně pokročilá znalost.
V oddělení kvality máte praxi min. 3 roky (ideálně automotive).
Nechybí Vám výborná znalost nástrojů kvality a VDA standardů (velmi vítáme certifikaci VDA 2.), výhodou je znalost normy IATF.
Jste proaktivní, odolný vůči stresu, flexibilní a systematický.
Máte ŘP sk. B a nevadí Vám občasná služební cesta.
Co Vám můžeme nabídnout my?
Stabilní zázemí ryze české a neustále se rozvíjející firmy.
Nové projekty, na kterých se toho hodně naučíte.
Flexibilní pracovní dobu a možnost občasné práce z domova.
Plně hrazené stravenky- 85 Kč po zkušební době.
Týden dovolené navíc a možnost příspěvku na dopravu.
Další vzdělávání formou profesních kurzů.
Zaujala Vás naše nabídka? Nebo byste se rád/a dozvěděl/a více informací? Zašlete své CV, ozveme se a vše probereme… Těšíme se.
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!