- 22 500 – 27 000 Kč
- Plný úvazek

Hledáme proaktivního kolegu/kolegyni s tahem na branku do rozvíjející se firmy Kerouš s.r.o.
Chceme do týmu člověka, který nesnáší nedokončené projekty, má rád výzvy a nebojí se tvořit a budovat. Pokud hledáte pracovní prostředí, kde Váš tah na branku, kreativita a schopnost řešit neustále nové úkoly budou skutečně oceněny, jste u nás správně!
„Kromě stabilní mzdy nabízíme i motivační systém odměn, který ocení vaše úsilí a přínos ke společnému růstu. Výkonové bonusy a odměny za inovace a aktivní zapojení vám umožní nejen profesně růst, ale i finančně se odměnit za skvělé výsledky.“
Pokud máte chuť se podílet na něčem větším, budovat a rozvíjet, zašlete nám svou přihlášku. Těšíme se na Vás!
Kontakt e-mailem nebo telefonicky.
KEROUŠ s.r.o.
Řemenovská 1999
393 01 Pelhřimov
IČO: 28085604
Datová schránka: cjkfjrt
Další informace:
GPS: 49.430774634159,15.232935176307,
S-JTSK: -694619.38 -1123025.31,
RUIAN: 20148798
Poznámka: Tato adresa je sídlem společnosti a nemusí se shodovat s adresou, kam firma hledá nové pracovníky. Adresa pracovní nabídky je uvedena v inzerci - v poli Lokalita.
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.