B15 (ZamK) z: 30/7/2018
Kuchař/ka pro restaurační kuchyni se znalostí přípravy jídel teplé a studené kuchyně dle současných technologických postupů a moderních gastronomických trendů. Vývojový plat. Základní nástupní plat bude stanoven podle kuchařských znalostí, dovedností a samostatnosti.
Pracovní směny: pondělí až neděle od 7:00h – 22:00h podle sezónnosti.
Výhody – příspěvek na penzijní spoření, 5 týdnů placené dovolené, příspěvek na stravování, poskytování rekondičně-rehabilitační péče, zaměstnanecký benefit na čerpání služeb z oblasti sportu, nákup zdravotních doplňků. Příplatky za odpolední, noční směny a za práci o sobotách, nedělích. Mimořádné odměny a podíly za hospodářské výsledky.
Kontakt: předem dle telefonické nebo e-mailové dohody viz výše, kontaktovat v pracovní dny od 6:00 – 14:00h.



