- 20 000 – 25 000 Kč
- Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro rodiče
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok), poté možné převedení na dobu neurčitou.
Náplň práce: přijímáte a realizujete objednávky, objednáváte zboží a udržujete stav
skladových zásob, organizujete mezinárodní dopravu a dopravu k zákazníkovi, pečujete o stávající a nové zákazníky, komunikujete se zákazníky (příjem a zpracování objednávek, tvorba podkladů, kontrola plateb, řešení
reklamací), poskytujete informace týkající se zákazníků a jejich objednávek, zpracováváte obchodní administrativu, vkládáte
informace a data do databází, realizujete obchodní kampaně, spolupracujete s oblastními zástupci a s dalšími složkami
společnosti, udržujete chod kanceláře a odbytu a navrhujete změny vedoucí k jeho zlepšení.
Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání (ekonomické, obchodní, technické zaměření výhodou), velmi dobrá znalost AJ slovem i písmem, uživatelská znalost
práce na PC (MS Office, Outlook), komunikativnost, pečlivost, flexibilita. Němčina výhodou.
Nabízíme: možnost seberealizace, zajímavé ohodnocení.
Zájemci zasílat životopisy na e-mail: e-mail přes . Kontakt p. Karas, tel.: zobrazit tel. číslo (8:00–15:00 hod.).
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.