- 35 000 – 40 000 Kč
- Plný úvazek
- Vhodné také pro absolventy

Značka
Zveme vás k bezprostřednímu prožitku z cestování, vnímání všemi smysly, propojení s autentickými příběhy a kulturními souvislostmi.
Vize
LÁSKA K JÍDLU. Naplno si vychutnejte pražskou kulinářskou scénu. Náš hotel je místem s autentickou a moderním způsobem přetvořenou kuchyní. Pochutnejte si a setkejte se s lidmi, kteří mají opravdovou vášeň pro kulinářskou kulturu.
Poslání
Interakce s našimi hosty je stejně důležitá jako design našich hotelů. Jsme pyšní na to, že můžeme nabízet originální a lákavé služby a vytvořit vřelou atmosféru. Náš tým je důležitý a stará se o vás tak, že se cítíte jako mezi přáteli a skutečnou součástí Prahy.
Hotel
Almanac X Alcron Prague, hotel s dlouhou historií, se mění. Nachází se ve Štěpánské ulici, co by kamenem dohodil od slavného Václavského náměstí v srdci Nového Města pražského. Hotel disponuje 204 nově zrekonstruovanými pokoji, z toho je 26 apartmánů. Hlavním centrem setkávání místních i návštěvníků je restaurace, bar a kavárna. Hotel prošel kompletní rekonstrukcí, je otevřen s moderním lifestylovým konceptem zaměřeným na F&B, je tu popup store módního návrháře, posilovna, sauna, masážní místnost a multifunkční prostory pro pořádání akcí. V roce 2024 přibude střešní restaurace.
www.almanachotels.com/praguex
www.alcronprague.cz
Pojď být u nového začátku Alcron Baru v hotelu ALMANAC X ALCRON PRAGUE.
Náš bar cílí na přední barové příčky v ČR a zahraničí. Tvoříme nový tým pod taktovkou Daniela Prokeše a Víta Kosíka. Zaměřujeme se na promyšlenost chutí drinků v co nejlokálnějším pojetí s "minimal-waste" přístupem. Hledáme nadšeného barmana/barmanku, který nám pomůže budovat Alcron bar a ho bavit vzdělávat se v mixologii a poskytovat co nejlepší servis.
Chápeš, že barman je více než poloviční psycholog?
Umíš se naladit na hosta a dokážeš vycítit, jaký přístup vyžaduje?
Chceš být součástí týmu, který spolu funguje i mimo hotel, například chodí do jiných barů testovat konkurenci :)?
Je pro tebe výsledná chuť drinků důležitější než barmanská show?
9 signature drinků, které jsou propojeny s historií našeho hotelu, který je vůbec prvním luxusním hotelem v Praze.
Uvažování v konceptu "zero waste", tj. vymýšlet, co všechno by se ještě z vymačkaných citronů dalo udělat :)
Neštítíš se příprav a vaření, tvorbu shrubů, cordiálů a dalších ingrediencí do drinků.
Umíš namíchat základní drinky podle přání, nálady a chutí hostů :)
Jsme hotelový bar a tak občas načepuješ pivo nebo připravíš kávu a doneseš ji hostům :)
Na směnách a úvazku se umíme domluvit.
Budeš součástí vzniku nového konceptu a u zrodu nové hotelové značky;
Férovou mzdu podle zkušeností;
Příspěvek na Multisportku nebo Sodexo kartu;
Obědy a večeře zdarma;
Smlouvu na dobu neurčitou;
Týden dovolené navíc po odpracovaném roce;
Proplacení lítačky po odpracovaném roce;
F&B slevu;
Zkušební noc s večeří a snídaní pro 2 v našem hotelu;
Slevy na ubytování v našich sesterských hotelích pro vás a vaši rodinu nebo přátele;
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!
Po vstupu zahraničních společností na český trh se rozmohl “nešvar” tykání v práci. Cílem je, aby se všichni zaměstnanci ve společnosti cítili rovnocenní, bez ohledu na to, na jaké pozici pracují. Pojďme se podívat na výhody a nevýhody tykání na pracovišti. Ukážeme vám také, kdo nabízí tykání v práci, a jak se zachovat, pokud si s kolegy zatím tykat nechcete.