- Plný úvazek

Už 30 let se věnujeme firemnímu stravování a stejně dlouho měníme pohled veřejnosti na něj. Ctíme tradice a oceňujeme inovace. Zákazníkům nabízíme pestrý výběr jídel, od poctivé české kuchyně, přes chutné zdravé pokrmy až po etnickou stravu. K našim lidem jsme vždycky fér a umíme je spravedlivě ocenit. Přidejte se!
Pro naší firemní restauraci ARAMARK na Praze 8 hledáme veselé a šikovné kolegy/ně na pozici POKLADNÍ / Asistentka prodeje! Pokud se nebojíš práce s pokladnou a rád/a bys pomáhal/a svým kolegům s různými úkoly, jsi pro nás tím pravým parťákem!
Nehledáme supermany, všechno potřebné Tě zaučíme. Postačí nám špetka zkušeností s prací se zákazníky a pořádná dávka nadšení a chuti do práce.
Co bude Vaším úkolem?
realizace hotovostních i bezhotovostních plateb
přejímat a vyplácet hotovost, zajišťovat další pokladní služby
doplňovat zboží, kontrolovat jeho záruční doby a také se starat o vzhled doplňovaného zboží a prodejny
samozřejmě budete pomáhat svým kolegům při práci, když Vám čas dovolí..
O své kolegy/ně se umíme postarat!
Stabilní prácena hlavní pracovní poměr
Směny od PO – PÁ – ranní/odpolední
Firemní stravování na pracovišti
Pravidelný výplatní termín vždy 5-tého v měsíci
Slevy u firemních partnerů
Program Multisport Benefit – vstupy na sportoviště po celé ČR
Odměny za doporučení nových zaměstnanců až 10.000,–
Odměny za podporu kolegů při zaškolování
Odměny při pracovních výročí (až do výše 15.000,–)
Místo pracoviště: Restaurace Aramark
Ke Štvanici 3/656, 186 00 Praha 8
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.
Hledáte novou práci a přemýšlíte, kam se vydat? Možnosti jsou dvě – komorní atmosféra menší firmy, nebo stabilita a struktura korporátu. Každé prostředí má svá specifika, a to, co jednomu vyhovuje, může být pro druhého noční můra. Pojďme se na to podívat zblízka a zjistit, která varianta je pro vás ta pravá!