- Plný úvazek, Zkrácený úvazek
- Vhodné také pro absolventy
Restaurace U Zlaté Konve je ikonické místo s dlouhou historií a novou energií. Jsme součástí projektu GastroTrek Collective, který spojuje lásku k poctivému jídlu, kvalitním surovinám a nezapomenutelné atmosféře. Vaříme tradiční českou kuchyni ve špičkovém provedení, dbáme na čerstvost a férový přístup ke všem – hostům i týmu. Naší misí je vrátit U Zlaté Konve její někdejší slávu a udělat z ní místo, kam se hosté rádi vrací.
Příprava a výdej jídel dle zavedeného menu (česká klasika ve špičkové kvalitě)
Dodržování hygienických a bezpečnostních standardů
Spolupráce s týmem kuchyně a občasná výpomoc při tvorbě nových jídel
Péče o čistotu a pořádek na pracovišti
Komunikace s kolegy v přátelském, ale profesionálním duchu
Praxi v kuchyni (alespoň 5 let výhodou, ale šikovní junioři vítáni)
Zodpovědnost, samostatnost a chuť učit se novým věcem
Smysl pro detail a kvalitu
Férový přístup, týmového ducha a chuť být součástí něčeho většího
Základní orientace v české kuchyni – moderní přístup vítán
Férové finanční ohodnocení odpovídající zkušenostem (základní mzda + osobní ohodnocení + bonusy za výkon)
Práci na plný úvazek ve stabilním a rozvíjejícím se podniku
Směny plánované s ohledem na život mimo kuchyni
Přátelský kolektiv a vedení, které tě v tom nenechá
Možnost profesního růstu a podílení se na nových konceptech (další mise GastroTreku už se chystají!)
Personální strava, zaměstnanecké slevy
Práce v centru Brna, ale bez korporátního stresu

Lenka otevřela ChatGPT a napsala: „Napiš mi životopis pro marketingovou pozici.“ Za pár sekund měla hotovo – jenže výsledek působil, jako by ho psalo 100 jiných lidí před ní.

Rok 2026 přináší na český pracovní trh největší balík změn za poslední roky. Zasáhnou stovky tisíc zaměstnanců a desetitisíce firem: minimální mzdy, benefity, hlášení pracovních úrazů i nové příspěvky pro rizikové profese. Kdo se připraví už teď, vyhne se chybám v daních, odvodových limitech i zpožděným hlášením.

Pojďme si ukázat, jak probíhá pracovní pohovor s personalistou a manažerem společnosti, kde se ucházíte o zaměstnání. Jak se na jednotlivé pohovory připravit? Jaké mohou padnout otázky a jak na ně odpovědět?

Možná to znáte. Pošlete životopis, absolvujete pohovor, vše vypadá slibně, dostanete příslib, že se firma brzy ozve, a pak ticho. Dny plynou, schránka zůstává prázdná a vy si kladete otázku: „Co se stalo?“ Tato situace má jméno: ghosting. A bohužel se netýká jen randění, ale i pracovního trhu.