- 43 000 Kč
- Plný úvazek
Pro našeho významného klienta v Mošnově hledáme zaměstnance na slévárnu, který má širokou praxi s VZV.
Firma je italská společnost, která se zabývá litými koly na automobily.
Požadujeme:
• praxe na VZV několi let
• spolehlivost, samostatnost, zodpovědnost
• ochotu pracovat ve 3 směnném provozu
• 2.000 Kč docházkový bonus (podmínka výplaty bonusu je 100% docházka)
• Prémie 20 % ze základní mzdy – průměrně 3.000 Kč (tento bonus je závislý na výkonnosti daného zaměstnance)
• Noční příplatek 10% - průměrné 400 Kč, přesčas 25% - 27 Kč/h, víkend 25% - 27 Kč/h
• Náborový příspěvek 10.000 Kč, který je vyplácen na 2 části - 1.měsíc 5.000 Kč a v 6.měsíci 5.000 Kč (podmínka vyplacení příspěvku je odpracování celého prvního měsíce) • Příspěvek na dopravu 2.00 Kč/km
• Motivující finanční ohodnocení: 100 Kč/hod. základní mzda
• Zaškolovací příspěvek 30 Kč/hod (tento příspěvek je vyplácen pouze první měsíc po dobu zaškolování a slouží jako náhrada za prémie)
• Dotovaná strava v kantýně – výběr z několika teplých jídel každou směnu (s příspěvkem zaměstnance 40 Kč)
• 25 dní dovolené
• 3 směnný osmihodinový provoz 6-14, 14-22, 22-6 VOLNÉ VÍKENDY (odpracováno 7,5 hodiny a 0,5 hodiny pauza)
Od 1. června 2025 vstoupila s flexinovelou zákoníku práce v účinnost i úprava nařízení vlády č. 590/2006 Sb. Mění pravidla pro osobní překážky v práci. Přináší jasnější nárok na volno při svatbě, úmrtí či doprovodu k lékaři a nové podmínky pro volno při hledání zaměstnání. Co to znamená pro HR praxi a plánování směn?
Ukážeme vám, na co je důležitý a jak se počítá průměrný výdělek. Správně vypočítaný průměrný měsíční výdělek slouží pro odstupné a další náhrady. Nezbytný je průměrný čistý měsíční výdělek pro podporu v nezaměstnanosti.
Když se řekne "sdílené pracovní místo", možná si představíte dvě osoby, které se přetahují o jedno kancelářské křeslo. Ve skutečnosti jde o model, který se rychle stává populárním v mnoha firmách a může být skvělou volbou pro zaměstnavatele i zaměstnance. Pojďme si říct, co to je a jak sdílené pracovní místo mění pracovní trh.
Letní vlna veder přinesla na stavbách, ve skladech i v gastronomii hned několik hlášených kolapsů z přehřátí. Navzdory opakovaným varováním zůstává nejčastějším prohřeškem to, že firmy sice tuší riziko, ale povinné teplotní limity, bezpečnostní přestávky a pitný režim nehlídají systematicky. Portál JenPráce.cz proto připravil přehled, co zákon vyžaduje a na jakých místech podniky nejčastěji chybují.